نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از تمپلیت های بوت استرپ

  1. #1

    استفاده از تمپلیت های بوت استرپ

    سلام
    من می خوام از تمپلیت های آماده بوت استرپ که دانلود کردم داخل پروژه asp.net استفاده کنم.
    نیازی هست که خود بوت استرپ رو هم دانلود و نصب کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnam-s
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    CPU
    پست
    207

    نقل قول: استفاده از تمپلیت های بوت استرپ

    سلام
    بوت استرپ چیزی برای نصب نداره
    باید در صفحاتتون به فایل های بوت استرپ که شامل فایل Stylesheet و توابع jquery هست، لینک بدید.
    حالا میتونید این فایل ها رو دانلود کنید و داخل پروژه قرار بدید یا به صورت آنلاین لینک بدید
    کد HTML:
      <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.4.1/css/bootstrap.min.css"> 
     <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.4.1/jquery.min.js"></script> 
     <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.4.1/js/bootstrap.min.js"></script>
    کد های بالا رو در قسمت <head> سایت قرار بدید
    البته در تمپلیت اماده قطعا این کدها موجوده و شما لازم نیست کاری انجام بدید

    یک مرجع عالی برای یادگیری بوت استرپ W3Schools

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اشکال در استفاده همزمان مودال و تاریخ شمسی بوت استرپ و اپدیت پنل
    نوشته شده توسط yayan85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1397, 23:51 عصر
  2. سوال: استفاده از بسته ویرایشی بوت استرپ فارسی یا بوت استرپ اصلی؟
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1394, 10:33 صبح
  3. مشکل استفاده از modal در بوت استرپ برای کد ورود به سایت
    نوشته شده توسط a-t-e-f-e-h در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1394, 18:43 عصر
  4. سوال: جعبه جستجوی سایت با بوت استرپ درست در نمیاد؟
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1394, 09:11 صبح
  5. سوال: استفاده از فرم مودال بوت استرپ داخل فرم مودال دیگر
    نوشته شده توسط hrsaberi در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1394, 10:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •