نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چک کردن یک لینک برای اینکه فیلم هست یا صوت

  1. #1

    چک کردن یک لینک برای اینکه فیلم هست یا صوت

    سلام
    چطور میتونم یک لینک رو به برنامه بدم و بدون دانلود اون فایل نوع فایل را دریافت کنم که مثلا فیلم هست یا صوت مثل لینک زیر
    الان این لینک صوت هست
    http://md.akharinkhabar.ir/api/stream/5964527
    ولی این یکی فیلم
    http://md.akharinkhabar.ir/api/stream/2000108837

  2. #2

    نقل قول: چک کردن یک لینک برای اینکه فیلم هست یا صوت

    نقل قول نوشته شده توسط bps20590 مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور میتونم یک لینک رو به برنامه بدم و بدون دانلود اون فایل نوع فایل را دریافت کنم که مثلا فیلم هست یا صوت مثل لینک زیر
    الان این لینک صوت هست
    http://md.akharinkhabar.ir/api/stream/5964527
    ولی این یکی فیلم
    http://md.akharinkhabar.ir/api/stream/2000108837
    می توانید درخواست بفرستید ولی فقط Header پاسخ رو بررسی کنید و Content اش رو دریافت نکنید. در Header پاسخ یکسری موارد هست مثل Content-Type که سرور میگه محتوا از چه نوعی است.
    اگه Content-Type ئه audio/mpeg باشه صوت ئه و اگه video/mp4 باشه ویدئو.
    چون php بلد نیستم برای نوشتن همین چند سطر کد یک ساعت درگیر بودم

    <?php
    $url = 'http://md.akharinkhabar.ir/api/stream/2000108837';

    if (!$fp = fopen($url, 'r')) {
    trigger_error("Unable to open URL ($url)", E_USER_ERROR);
    }

    $meta = stream_get_meta_data($fp);
    $wrapper = $meta['wrapper_data'];
    $contenttype = 'unknown';
    foreach ($wrapper as $i => $header)
    {
    if (preg_match('@^Content-Type:\\s*(.+)$@i', $header, $m))
    {
    $contenttype = $m[1];
    }
    }
    echo $contenttype;

    fclose($fp);
    ?>


  3. #3

    نقل قول: چک کردن یک لینک برای اینکه فیلم هست یا صوت

    ممنون عالی بود

  4. #4

    نقل قول: چک کردن یک لینک برای اینکه فیلم هست یا صوت

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    چون php بلد نیستم برای نوشتن همین چند سطر کد یک ساعت درگیر بودم
    مگه زبانی هم هست که شما بلد نباشید؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 شهریور 1393, 18:50 عصر
  2. سوال: استفاده از صوت و عكس در برنامه كه امنيت آن مهم است
    نوشته شده توسط mehran6764 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1392, 00:23 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1390, 17:13 عصر
  4. پخش صوت
    نوشته شده توسط HAIdle در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1385, 02:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •