نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: لیست تو در تو در استیمول

  1. #1

    Exclamation لیست تو در تو در استیمول

    سلام ، چطور یک لیست رو که حاوی یک لیست دیگه هست رو توی استیمول سافت نمایش بدیم ؟



    public class OrderLogsViewModel
    {
    public int? Id { get; set; }
    public string UserName { get; set; }


    public List<ViewModel.LogsViewModel> OrderLogViewModels { get; set; }
    }


    کد بالا به استیمول پاس داده میشه ، از طریق Bussines_Object ها فیلد UserName نمایش داده میشه در استیمول اما لیست OrderLogViewModels رو نمیتونم نمایش بدم ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: لیست تو در تو در استیمول

    باید با ریلیشن انجام دهید یا گروه بندی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب ماکزیمم از لیست تو در تو
    نوشته شده توسط دلتنگ اسمان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1398, 13:34 عصر
  2. سوال: نمایش لیست های تو در تو در استیمول سافت
    نوشته شده توسط sandbaad در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1395, 21:56 عصر
  3. سوال: چطوری میشه یه فونتی که تو سیستم کاربر نیست رو تو وبسایت استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط ghasemweb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 22:35 عصر
  4. سوال: پرینت گرفتن و چطوری بفهمیم تو richtextbox تو کدوم خط هستیم
    نوشته شده توسط ماهان مقدم در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1387, 23:32 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •