نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر فرمت نوع خط در richTextBox

  1. #1

    Question تغییر فرمت نوع خط در richTextBox

    سلام
    من میدونم که برای تغییر فرمت مثلا تغییر رنگ متن در richTextBox باید از دستور زیر استفاده کنم
    richTextBox1.Select(0, 1);


    richTextBox1.SelectionColor= Color.Blue;

    حالا اگر من بخوام خط به خط بخونم و تغیرات خودم را بدم باید چکار کنم . یعنی بطور کلی نمیخوام سلکت متنم بر اساس شماره اندیکس کارکتر یاشه . میخوام بر اساس شماره اندیکس کارکتر در همون خط باشه
    یعنی مثلا اگر من دو خط داشته باشم و در خط دوم بخوام سلکت کنم شماره اندیکس که مگیره ممکنه 12 باشه ولی اگر بخواهیم از اول همون خط فقط محاسبه کنیم شماره 3 بگیره من چچوری میتونم این شماره 3 را تغییر فرمت بدم مثلا حرف c در مثال پایین
    qwertyuui
    wdcft
    که حرف سی در کل richTextBox اندیکس 12 میگیره ولی اگر فقط خط دوم را در نظر بگیرم اندیکس 3 میگیره
    حالا سوال من این هست که اگر من اندیکس کل را نداشته باشم ولی شماره کارکتر در سطر دوم را دشته باشم چجوری رنگ اون عوض کنم

  2. #2

    نقل قول: تغییر فرمت نوع خط در richTextBox

    از این کد استفاده کنید:
    public static int GetLineIndex(this TextBox textbox, int line)
    {
    var text = textbox.Text;
    var thisLine = 0;
    for (var i = 0; i < text.Length; i++)
    {
    if (thisLine == line)
    return i;


    if (text[i] == '\n')
    ++thisLine;
    }


    throw new ArgumentOutOfRangeException();
    }

    حالا تنها کاری که باید انجام بدین اینه که بیاین و این کد رو بنویسید:
    GetLineIndex([نام تکست باکس], [شماره خط از اول]) + [ایندکس حرف در اون خط]

  3. #3

    نقل قول: تغییر فرمت نوع خط در richTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    از این کد استفاده کنید:
    public static int GetLineIndex(this TextBox textbox, int line)
    {
    var text = textbox.Text;
    var thisLine = 0;
    for (var i = 0; i < text.Length; i++)
    {
    if (thisLine == line)
    return i;


    if (text[i] == '\n')
    ++thisLine;
    }


    throw new ArgumentOutOfRangeException();
    }

    حالا تنها کاری که باید انجام بدین اینه که بیاین و این کد رو بنویسید:
    GetLineIndex([نام تکست باکس], [شماره خط از اول]) + [ایندکس حرف در اون خط]
    سلام ممنون از شما
    البته با تابع richTextBox1.GetFirstCharIndexFromLine توانستم اولین کارکتر ان خط را اندیکسش پیدا کنم و بعد بر اساس ان سلکت را انجام دادم

  4. #4

    نقل قول: تغییر فرمت نوع خط در richTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط mr.siahatgar مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از شما
    البته با تابع richTextBox1.GetFirstCharIndexFromLine توانستم اولین کارکتر ان خط را اندیکسش پیدا کنم و بعد بر اساس ان سلکت را انجام دادم
    این کد هم همون کار رو انجام میده.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر اندازه richtextbox
    نوشته شده توسط hamed__gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1396, 09:30 صبح
  2. تغییر فونت Richtextbox همزمان با تغییر combo1
    نوشته شده توسط reza_ohd در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 15:33 عصر
  3. سوال: تغییر قسمت عددی richTextBox در زمان اجرا ؟
    نوشته شده توسط afshines در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1390, 23:33 عصر
  4. سوال: تغییر رنگ نوشته در richtextbox
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 اردیبهشت 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •