نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اضافه کردن Property به یک کلاس در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,160

    اضافه کردن Property به یک کلاس در زمان اجرا

    سلام

    من یک کلاس دارم که تعدادی Property داخلش هست و به نوعی ساختار اطلاعاتم هستش. چطور میتونم در زمان اجرا Property به کلاس اضافه و یا کم کنم؟ اصلا امکان داره یا خیر؟

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن Property به یک کلاس در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام

    من یک کلاس دارم که تعدادی Property داخلش هست و به نوعی ساختار اطلاعاتم هستش. چطور میتونم در زمان اجرا Property به کلاس اضافه و یا کم کنم؟ اصلا امکان داره یا خیر؟
    از NET. 4 به بعد DynamicObject وجود داره. برای اینکه بتونه موارد dynamic رو در زمان اجرا مقدار دهی کنه در پروژه تون به اسمبلی Microsoft.CSharp رفرنس بدید. (منوی ...Project > Add Reference)


    public class Class1 : System.Dynamic.DynamicObject
    {
    private readonly Dictionary<string, object> _props = new Dictionary<string, object>();

    public Class1()
    {
    _props.Add("Name", "ali");
    _props.Add("Two", 2);
    _props.Add("Pi", Math.PI);
    }

    public override IEnumerable<string> GetDynamicMemberNames()
    {
    return _props.Keys;
    }

    public override bool TrySetMember(SetMemberBinder binder, object value)
    {
    if (_props.ContainsKey(binder.Name))
    {
    _props[binder.Name] = value;
    return true;
    }
    return false;
    }

    public override bool TryGetMember(GetMemberBinder binder, out object result)
    {
    return _props.TryGetValue(binder.Name, out result);
    }
    }



    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    dynamic x = new Class1();
    x.Name = "Reza";
    MessageBox.Show(x.Pi.ToString());
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,160

    نقل قول: اضافه کردن Property به یک کلاس در زمان اجرا

    تشکر بابت راهنمایی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1401, 09:09 صبح
  2. عدم نمایش Property یک Custom Control در Property Grid
    نوشته شده توسط mmbguide در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1395, 05:08 صبح
  3. سوال: چجوری در یک property یک property دیگه بسازیم
    نوشته شده توسط neverlieme در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1392, 15:55 عصر
  4. سوال: فرق Dependency property با Clr property چیه؟
    نوشته شده توسط Programmer 1 در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1392, 16:12 عصر
  5. Property behavior doesn't exist و Property is an unknown vendor extension
    نوشته شده توسط bftarane در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1391, 13:55 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •