نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پخش ویدیو انکریپت شده

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار shahryars
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    محل زندگی
    Rio
    پست
    69

    Question پخش ویدیو انکریپت شده

    سلام خدمت همه اساتید
    من یه ویدیو رو از روش AES رمز گذاری کردم
    حالا میخوام نرم افزارم اون ویدیو رو پخش کنه
    خب اومدم فایل رو دیکریپت کردم و توی یه فایل temporery با کد Path.GetTempFileName() ذخیره کردم و اونو پخش میکنم و کاری کردم که وقتی برنامه بسته شد اون فایل پاک بشه.
    ولی کافی نیست
    وقتی که برنامه درحال پخش ویدیو هست راحت میشه اون فایل tmp رو کپی کرد و با هر پلیری پخش کرد
    باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    برای پخش از مدیا پلیر سیشارپ استفاده میکنم
    اگه راهی میشناسید که بتونم ویدیو رو از راه رم، با یه memorystream پخش کنم خیلی خوبه
    لطفااا راهنمایی کنید
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: پخش ویدیو انکریپت شده

    نقل قول نوشته شده توسط shahryars مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه اساتید
    من یه ویدیو رو از روش AES رمز گذاری کردم
    حالا میخوام نرم افزارم اون ویدیو رو پخش کنه
    خب اومدم فایل رو دیکریپت کردم و توی یه فایل temporery با کد Path.GetTempFileName() ذخیره کردم و اونو پخش میکنم و کاری کردم که وقتی برنامه بسته شد اون فایل پاک بشه.
    ولی کافی نیست
    وقتی که برنامه درحال پخش ویدیو هست راحت میشه اون فایل tmp رو کپی کرد و با هر پلیری پخش کرد
    باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    برای پخش از مدیا پلیر سیشارپ استفاده میکنم
    اگه راهی میشناسید که بتونم ویدیو رو از راه رم، با یه memorystream پخش کنم خیلی خوبه
    لطفااا راهنمایی کنید
    ممنون
    شما هر کاری که بکنید کافی نیست. چند قاعده کلی وجود داره که نمیشه تغییرشون داد.
    هر چیزی که برای پخش یا اجرا باید خوانده بشه قابل کپی شدنه. هر داده رمزی که برای پخش باید از حالت رمزی دربیاد در حالت رمز گشایی شده بی دفاع ئه.
    هر فریم تصویری که برای نمایش باید به درایور کارت گرافیکی ارسال بشه قابل فیلمبرداری ئه.
    حتی اگه codec انحصاری رمز گذاری شده خودتون رو هم بنویسید، حتی اگه پروسه ها رو برای بستن ابزار های فیلمبرداری از نمایشگر جستجو کنید، حتی اگه برای حفاظت از کدتون ماشین مجازی بسازید، باز هم کافی نیست.

  3. #3

    نقل قول: پخش ویدیو انکریپت شده

    سلام
    سایت clicksite.org برای آموزش های خودش یه پلیر اختصاصی داره که اگه بخواهی از فایل های آموزشی که داره با نرم افزار ها فیلم برداری کنی مختصات که برنامه توش هست سیاه میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: پخش ویدیو انکریپت شده

    برنامه فیلیمو رو ببین با دات نت هم نوشته شده
    همین کاری که شما میخوای رو انجام میده فایل فیلم هاش رمزگذاری شده و فقط با پلیر خودش پخش میشه
    روشش رو اینجا نمیشه گفت ولی میتونی کدش رو ببینی همونی هست که میخوای

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1394, 20:03 عصر
  2. اسکریپت آپلود ویدیو
    نوشته شده توسط php_love در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1394, 08:24 صبح
  3. سوال: اسکریپت خوب برای آپلود فایل های ویدیو
    نوشته شده توسط php_love در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 13:05 عصر
  4. کانورت ویدیو در پس زمینه ، جدا از اسکریپت
    نوشته شده توسط edenarezo در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1393, 15:56 عصر
  5. مبتدی: رزولوشن تبدیلی ویدیو ها در سایت اشتراک ویدیو
    نوشته شده توسط yas9693 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 18:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •