نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: روش کار دستور insert در بانک access

  1. #1

    روش کار دستور insert در بانک access

    سلام وقتتون بخیر یه برنامه نوشتم با زبان دلفی که با ADOQuery کار میکنه همش ولی بانکم قبلا SQLSERVER بوده الان تغییرش دادم به اکسس
    هر کاری میکنم دستور Insert و Locate تو این برنامه کار نمیکنه ممنون میشم روش نوشتن این دستورات و بهم بگین
    ADOQuery2.SQL.Clear;
    ins:=ADOQuery2.SQL.Add('Insert into TBL_Personal(ID,Name,Mobile,Note valuse('+QuotedStr(trim(Edit1.Text))+','+QuotedStr (Edit2.Text)+','+QuotedStr(Edit3.Text)+','+QuotedS tr(Edit4.Text)+')');
    ADOQuery2.SQL.Add(ins);
    ADOQuery2.ExecSQL;
    این کد منه واسه insert


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    237

    نقل قول: روش کار دستور insert در بانک access

    سلام، وقت شما هم به خیر
    کد شما اینه (از تگ # توی پست برای کد نوشتن استفاده کنید.):
    ADOQuery2.SQL.Clear;
    ins:=ADOQuery2.SQL.Add('Insert into TBL_Personal(ID,Name,Mobile,Note valuse('+QuotedStr(trim(Edit1.Text))+','+QuotedStr (Edit2.Text)+','+QuotedStr(Edit3.Text)+','+QuotedS tr(Edit4.Text)+')');
    ADOQuery2.SQL.Add(ins);
    ADOQuery2.ExecSQL;

    چیزهایی که من به نظرم میرسه:
    -بعد از Note یه پرانتز بسته "(" لازمه
    - املای کلمه Values باید تصحیح بشه
    -معمولا فیلد ID توی اکسس از نوع عددی و AutoIncrement هستش و شما نباید به اون مقدار بدید. اگر هم خودتون تعریف کردید، ID معمولا عددیه و نباید با QuotedStr بعنوان رشته بهش مقدار بدید.
    -نمیدونم چرا اینطوری از متغیر ins استفاده کردید. (شاید اشتباه کپی پیست بوده) دو بار Add رو استفاده کردید.
    اگر ID همونطور باشه که شما تعریف کردید کدی شبیه به زیر نباید مشکلی داشته باشه:

    ins := 'Insert into TBL_Personal(ID,Name,Mobile,Note) values('+QuotedStr(trim(Edit1.Text))+','+QuotedStr (Edit2.Text)+','+QuotedStr(Edit3.Text)+','+QuotedS tr(Edit4.Text)+')');
    ADOQuery2.SQL.Text := ins
    ADOQuery2.ExecSQL;

    دستور Locate هم قلق خاصی نداره مثلا یه همچین چیزی:
    Table1.Locate('Name',Edit2.Text,[]);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عمل نکردن insert در ارتباط با بانک access
    نوشته شده توسط hamidhws در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 20 مهر 1394, 22:40 عصر
  2. سوال: مشکل insert در access
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1391, 22:05 عصر
  3. سوال: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access
    نوشته شده توسط nadia.g در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 21:28 عصر
  4. مشکل در insert کردن در access
    نوشته شده توسط aliblue در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 10:18 صبح
  5. مشکل Insert در Access
    نوشته شده توسط mah.yar در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 07:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •