نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجرای موازی اکشن ها

  1. #1

    اجرای موازی اکشن ها

    سلام.این اکشن رو در نظر بگیرید


    int count = 0;
    public async Task<IActionResult> TestLock()
    {
    await Task.Delay(10000);
    ++count;
    return Ok(count);
    }


    من با تستی که انجام دادم متوجه شدم بعد از فراخوانی این اکشن، وقتی در یک تب دیگه در مرورگر این اکشن رو فراخوانی میکنم ، منتظر میمونه تا اجرای اکشن قبلی تموم بشه بعد اجرا میشه. یعنی اولین اجرا 10 ثانیه و دومین اجرا 20 ثانیه طول میکشه. این در حالی هست که اکشن های دیگه در دسترس هستن. میخواستم اگه میشه برام توضیح بدید این موضوع رو. این مساله در کل برنامه و برای تمام کلاینت ها این طوری هست. یا فقط یک کاربر. در واقع من وقتی به این موضوع برخوردم که برام مهم بود در یک اکشن race بوجود نیاد. اولش درگیر مساله لاک کردن و اینجور چیزا شدم. ولی با دیدن این عملکر یک مقدار گیج شدم. یعنی asp.net core در هر لحظه فقط یک درخواست به یک اکشن رو اجرا میکنه؟ لطفا من رو راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: اجرای موازی اکشن ها

    سلام
    اجرای موازی گارانتی شده نیست .
    چون این مثال ساده هست و سریع هم تموم میشه احتمالا هردو به یک thread داده میشن.

  3. #3

    نقل قول: اجرای موازی اکشن ها

    نقل قول نوشته شده توسط pe32_64 مشاهده تاپیک
    سلام
    اجرای موازی گارانتی شده نیست .
    چون این مثال ساده هست و سریع هم تموم میشه احتمالا هردو به یک thread داده میشن.
    ممنون. من بیشتر مشکلم بخاطر مساله race هست . در واقع در اینجا من ترجیح میدم که موازی اجرا نشه. بظور کلی میخواستم ببینم اگر فرض کنیم مثلا در یک اکشن بزرگترین مقدار یک جدول رو بدست میاریم و بعد ازش استفاده میکنیم. اگر قرار باشه درخواستهای مختلف بصورت همزمان اجرا بشن ، ممکنه مشکلات همزمانی پیش بیاد که من شنیدم باید از lock استفاده بشه. ولی این مثالی که نشون دادم راستش من رو به شک انداخت که شاید اصلا دو تا درخواست بصورت همزمان اجرا نمیشه در asp.net core.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 15:51 عصر
  2. آموزش: دانلود رایگان فیلم های آموزشی الگوریتم های بهینه سازی شبکه عصبی منطق فازی هوش مصنوعی مهندسی صنایع و
    نوشته شده توسط sptspt در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1393, 10:26 صبح
  3. فراخوان متخصص جهت کار در تیم بازی سازی بازی پرو
    نوشته شده توسط amir22448 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 00:08 صبح
  4. گفتگو: فراخوان متخصص جهت کار در تیم بازی سازی بازی پرو
    نوشته شده توسط amir22448 در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •