نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جمع زدن اتوماتیک در textbox

  1. #1

    Question جمع زدن اتوماتیک در textbox

    سلام
    فرض کنید توی فرم سه تا textbox داریم میخوام وقتی کاربر عددی را در تکست باکس 1 و تکس باکس2 وارد میکنه همزمان جمع اون رو در تکست باکس 3 مشاهده کنه
    اینم اضافه کنم قبل از اینکه کاربر عددی رو در تکس باکس یک و دو تایپ کنه محتوای تمام تکس باکس های یک و دو و سه را بعنوان پیش فرض عدد صفر رو نشون بده نه کارکتر صفر رو.
    باید چکار کنم؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    321

    نقل قول: جمع زدن اتوماتیک در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط hassan617 مشاهده تاپیک
    سلام
    فرض کنید توی فرم سه تا textbox داریم میخوام وقتی کاربر عددی را در تکست باکس 1 و تکس باکس2 وارد میکنه همزمان جمع اون رو در تکست باکس 3 مشاهده کنه
    اینم اضافه کنم قبل از اینکه کاربر عددی رو در تکس باکس یک و دو تایپ کنه محتوای تمام تکس باکس های یک و دو و سه را بعنوان پیش فرض عدد صفر رو نشون بده نه کارکتر صفر رو.
    باید چکار کنم؟؟؟؟؟
    سلام
    توی رویداد TextChange هر کدوم از تکست باکسها فرمول محاسبه رو بنویس
    البته یه if هم بذار تا خطا ازت نگیره(یعنی زمانی که کاربر عدد رو پاک کرد و تکست باکس خالی شد یهو نرم افزار کرش نشه)

  3. #3

    نقل قول: جمع زدن اتوماتیک در textbox

    سلام دوست عزیز
    من اینکارو کردم اصلا حساب هیچی حساب نمیکنه ، لطف میکنید خودتون کدهارو بنویسید؟ قبل از اینکه تکس باکس توسط کاربر عددی وارد بشه، عدد صفر رو نمایش بده

  4. #4

    نقل قول: جمع زدن اتوماتیک در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط hassan617 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    من اینکارو کردم اصلا حساب هیچی حساب نمیکنه ، لطف میکنید خودتون کدهارو بنویسید؟ قبل از اینکه تکس باکس توسط کاربر عددی وارد بشه، عدد صفر رو نمایش بده
    به مثال پیوستی مراجعه کنید.
    NumberBoxSample.rar

  5. #5

    نقل قول: جمع زدن اتوماتیک در textbox


    ;کدم حرفه ای نیست .یکجا از کدم ایراد داره چون اصلا اعشاری حساب نمیکنه ، یعنی وقتی اعشاری وارد میکنم خطا میده لطفا چکار کنم کدم حرفه ای و بدون خطا بشه؟؟؟


    double i, j;

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    double.TryParse(this.textBox1.Text, out i);
    if (this.textBox1.Text == "")
    {
    i=0;
    this.textBox1.Text = i.ToString();
    }
    else
    {

    this.textBox3.Text = (i + j).ToString();
    }

    }

    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    double.TryParse(this.textBox2.Text,out j);
    if (this.textBox2.Text == "")
    {
    j=0;
    this.textBox2.Text =j.ToString();
    }
    else
    {

    this.textBox3.Text = (i + j).ToString();
    }



    }


    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : شنبه 28 دی 1398 در 04:45 صبح

  6. #6

    نقل قول: جمع زدن اتوماتیک در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط hassan617 مشاهده تاپیک

    ;کدم حرفه ای نیست .یکجا از کدم ایراد داره چون اصلا اعشاری حساب نمیکنه ، یعنی وقتی اعشاری وارد میکنم خطا میده لطفا چکار کنم کدم حرفه ای و بدون خطا بشه؟؟؟

    دوست عزیز اینجا انجمن حل تمرین دانشجویی و این چیزا نیست، کسی هم بیکار نیست بیاد برا شما کد بزنه، دوستمون راهنماییت کرد یه نمونه پروژه هم بهت داد دیگه خودت هم یه همتی کن و یکم کدارو دستکاری کن تا به نتیجه برسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جمع زدن اتوماتیک در textbox

    برید تو قسمت زبان ویندوزتون ببینید علامت اعشارتون چیه. احتمالا از اونه در ضمن ما علم غیب نداریما متن خطا رو حداقل میزاشتی دیگه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1396, 08:24 صبح
  2. کمک در مورد وارد کردن اتوماتیک یک textbox
    نوشته شده توسط javadrajabi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1394, 21:32 عصر
  3. ساخته شدن اتوماتیک textbox
    نوشته شده توسط Qasemy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 00:24 صبح
  4. اتوماتیک کردن textbox
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 مرداد 1386, 22:01 عصر
  5. رفتن اتوماتیک از یک TextBox
    نوشته شده توسط M@hdi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1382, 07:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •