نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه یک ارایه مانند "GLOBALS$" بسازیم.

  1. #1

    چگونه یک ارایه مانند "GLOBALS$" بسازیم.

    منظور من از لحاظ کارایی نیست منظورم از لحاظ ساختاری هست.

    اگر کد ";(var_dump($GLOBALS" را اجرا کنید:



    متوجه خواهید شد که "GLOBALS$" یک ارایه چند بعدی هست و دارای 9 ارایه می باشد.

    اگر یک مقداری برای مثال "name" در "POST_" باشد نمی توانید به این شکل به ان دسترسی داشته باشید:
    $GLOBALS["name"]


    اما اگر این مقدار در ارایه "GLOBALS" باشد به راحتی میتوان به ان با استفاده از
    $GLOBALS["name"]
    دسترسی داشت


    حالا سوال من این هست که چجوری میتونیم ارایه چند بعدی بسازیم که مانند این ارایه کار کند؟

    این سوال رو خیلی جاها پرسیدم مخصوصا در stackoverflow اما به هیچ جوابی نرسیدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چگونه یک ارایه مانند "GLOBALS$" بسازیم.

    متوجه نمیشم مشکل چیه ....همه آرایه های 2 بعدی همینجوری کار میکنن این مختص به GLOBALS نیست

    اول باید اسم خونه اول رو بگی بعد اسم خونه دوم

    $GLOBALS["_POST"]["name"]


    ساختشم سادست


    $ARRAY = [
    'index1' => [ 'key'=>'value1'] ,
    'index2' => [ 'key'=>'value2'] ,

    ];
    var_dump($ARRAY["index1"]['key']);
    var_dump($ARRAY["index2"]['key']);


  3. #3

    نقل قول: چگونه یک ارایه مانند "GLOBALS$" بسازیم.

    فرض کنید این ساختار ارایه GLOBALS$ هست:

    $GLOBALS = array(    '_POST'=>     [        "name"=>"ALI"    ],
    'GLOBALS'=> [ "fname"=>"FARHADI" ]);


    برای اینکه به مقدار name دسترسی داشته باشم باید به قول شما هر دو خونه رو پر کنم:
    $GLOBALS['_POST']['name']

    ولی برای اینکه به fname دسترسی داشته باشم نیازی به پر کردن خونه دوم نیست و به این شکل میتونم ازش استفاده کنم
    $GLOBALS['fname']

    چرا این اتفاق میوفته و چجوری میشه همچین ارایه ای رو ساخت؟
    "ارایه بالا نمونه ساختار هست با خود سوپر گلوبال GLOBALS$ باید امتحان کنید و برای دیدن ساختار اصلی کد;(var_dump($GLOBALS را اجرا کنید"

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1393, 12:01 عصر
  2. سوال: "كريستال ريپورت" يا "سیمولات" يا "كامپوننت پيشفرض دات نت" ... ؟
    نوشته شده توسط rahe behtari hast در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1392, 22:47 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1391, 04:31 صبح
  4. گفتگو: افزودن گزینه "حل شده" یا نظیر این ها به بخش "ابزار های تاپیک"
    نوشته شده توسط محسن واژدی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1390, 09:24 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 11:11 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •