نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در Combobox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    31

    Question مشکل در Combobox

    سلام دوستان
    من در Combobox سه تا آیتم دارم:
    1.علوم انسانی
    2.علوم پزشکی
    3.علوم فنی و مهندسی
    حالا فرض کنید من قبلا یک رکورد با آیتم «علوم فنی و مهندسی» به پایگاه داده(SQL Server) اضافه کردم.
    حالا میخوام اون رو ویرایش کنم، اون رو فراخوانی میکنم، داخل یک متغیر به نام temp میریزم.
    حالا با دستور زیر اون رو درون Combobox با دستور selectedItem ست میکنم:
    comboBox1.SelectedItem = temp;

    اما هیچی ست نمیشه! اگر آیتم ها به زبان انگلیسی باشند ست میشه، اما با زبان فارسی ست نمیشه! چرا ؟!

  2. #2

    نقل قول: مشکل در Combobox

    ممکنه مقدار temp با آیتم داخل combo فرق داشته باشه.
    این شرط رو چک کنید درسته یا نه؟
    comboBox1.Items.Contains(temp)

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    ممکنه مقدار temp با آیتم داخل combo فرق داشته باشه.
    این شرط رو چک کنید درسته یا نه؟
    comboBox1.Items.Contains(temp)
    شرط درست نیست، ولی مقدار داخل temp دقیقا برابر با "علوم فنی و مهندسی" است!
    حتی وقتی temp رو داخل یک شرط به صورت زیر مینویسم، مقدار درست نیست !:
     if(temp == "علوم فنی و مهندسی")

    حتی وقتی با equals هم چک میکنم false بر میگردونه !

  4. #4

    نقل قول: مشکل در Combobox

    temp رو با تابع زیر مقدار دهی کنید:
    string justPersian(oldString) {
    var c = "ابپتثجچحخدذرزژسشصضطظعغفق گلمنوهی ";
    string newString = "";
    foreach (char currentChar in oldString) if (c.Contains(currentChar) newString += currentChar;
    return newString;
    }
    اونجا که دو تا علامت سواله بجاش «ک» بذارید
    آخرین ویرایش به وسیله ASHKANLAEI : شنبه 28 دی 1398 در 07:28 صبح

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط ASHKANLAEI مشاهده تاپیک
    temp رو با تابع زیر مقدار دهی کنید:
    string justPersian(oldString) {
    var c = "ابپتثجچحخدذرزژسشصضطظعغفق گلمنوهی ";
    string newString = "";
    foreach (char currentChar in oldString) if (c.Contains(currentChar) newString += currentChar;
    return newString;
    }
    اونجا که دو تا علامت سواله بجاش «ک» بذارید
    مشکل رو متوجه شدم،اگر مقدار متغییر temp من برابر با «علوم فنی و مهندسی» باشه، تمامی حرف «ی» در این جمله به صورت حرف «ي» عربی هستند! چرا ؟
    الان که نگاه کردم، من هرچی که ذخیره میکنم، اگر حرف «ی» فارسی رو داشته باشه عربی ذخیره میشه! من موقع ذخیره، متن داخل TextBox ها و Combobox ها رو به پایگاه داده ارسال میکنم، چطور باید فارسی بشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله samirhm : شنبه 28 دی 1398 در 09:57 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در Combobox

    سلام .پیشنهاد میکنم valuemember و displaymember رو ست کنید و برای انتخاب مقادیر کومبو از selectedvalue و selectedtext استفاده کنید. (البته ممکنه کمی نیاز به تغییرات در برنامه تون باشه .)

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در Combobox

    ممنون از همگی، مشکلم حل شد !

تاپیک های مشابه

  1. ComboBox که آیتم های آن ComboBox باشند
    نوشته شده توسط mehsad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1395, 19:37 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1392, 23:54 عصر
  3. سوال: اختصاص دادن لیست یک ComboBox به یک ComboBox دیگر
    نوشته شده توسط mahdi_armed در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1391, 12:16 عصر
  4. سوال: تغییر محتوای یک combobox براساس مقدار combobox دیگر
    نوشته شده توسط amir1400 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1389, 17:59 عصر
  5. کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر
    نوشته شده توسط seniamail در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 08:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •