نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در Replace

  1. #1

    مشکل در Replace

    سلام
    من یک آبجکت آپشن گروپ داخل فرم خودم قرار دادم ولی وقتی از دستور replace استفاده می کنم محتوای آپشن گروپ رو به فیلد مورد نظر در بان DBF منتقل نمی کنه ممکنه راهنمایی بفرمائید چطوری انجامش بدم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در Replace

    اساتید بزرگوار لطفا کمک برسونید

  3. #3
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    35
    پست
    2,087

    نقل قول: مشکل در Replace

    اجتمالا شما مقداری رو که میخواهید ذخیره بشود، درست بر نمیدارید. اول مطمئن بشید که داده مورد نظر درست هست بعد به سراغ این برید که آیا replace شما درست انجام میشه یا نه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در Replace

    دستور replace رو در متد click قرار بدید

    replace fieldname with thisform.optiongroup1.Value


تاپیک های مشابه

  1. سوال: درج دو مقدار در تابع replace
    نوشته شده توسط علیرضا.ا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 14:43 عصر
  2. replace کردن
    نوشته شده توسط tootro20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 21:15 عصر
  3. سوال: Replace در VBA
    نوشته شده توسط boveiryghasem در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 16:16 عصر
  4. سوال: replace در پنجره دیالوگ
    نوشته شده توسط look20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 02:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •