نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در ساخت Model و Migrations

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question خطا در ساخت Model و Migrations

    با درود

    دوستان به این مشکل بر خوردم ، لطفا راهنمایی کنید
    بنظرتون به این خاطر نیست که قبلا Migrations رو ساختم؟
    یا ...؟ لطفا متن خاط رو بخونید

    مشخصات برنامه:
    ویژوال استودیو
    سی شارپ
    اس کیو ال
    کدفرست



  2. #2

    نقل قول: خطا در ساخت Model و Migrations

    در خط 18 Migrations.Configuration را کامل همراه فضای نامش بنویسید

  3. #3

    نقل قول: خطا در ساخت Model و Migrations

    ................................
    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : شنبه 05 بهمن 1398 در 11:29 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: خطا در ساخت Model و Migrations

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    در خط 18 Migrations.Configuration را کامل همراه فضای نامش بنویسید
    منظورتون اینجوری هست؟ بازم همون خطا رو میده
            public Model1()
    : base("name=Model1")
    {
    Database.SetInitializer(new MigrateDatabaseToLatestVersion<Model1, PhoneManagement.Migrations.Configuration>());
    }


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: خطا در ساخت Model و Migrations

    سپاس دوستان
    درستش کردم

    مشکلم این بود که من از 2 مدل استفاده کرده بودم
    آخرین ویرایش به وسیله booysusa : شنبه 05 بهمن 1398 در 20:38 عصر دلیل: تکمیل پست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در Migrations
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1396, 17:36 عصر
  2. Migrations
    نوشته شده توسط minaforotan در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 04:48 صبح
  3. مشکل با enable-migrations
    نوشته شده توسط ahmad156 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 اردیبهشت 1393, 09:46 صبح
  4. مشکا در اضافه کردن migrations به ef
    نوشته شده توسط saeed31641 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 08:28 صبح
  5. تفاوت کدنویسی Imperative Model با Declarative Model
    نوشته شده توسط shekoofeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1387, 15:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •