نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: غیر فعال شدن موس در content panel

  1. #1

    غیر فعال شدن موس در content panel

    بادرود
    لطف کنید بفرمایید چرا اگر فرمی را با کد زیر به content panel بفرستیم کنترلهای موس فرم غیر فعال میشوند را حل
    این مشکل چیست ؟

    نمونه کد :

    StripMenuItemOrg.BackColor = Color.WhiteSmoke;
    this.toolStripContainerOrg.ContentPanel.Controls.C lear();
    FormMenuItemsBackUpData fp = new FormMenuItemsBackUpData();
    fp.textBoxUserCode.Text = txtbx_ck.Text;
    fp.textBoxUserName.Text = txtbx_nk.Text;
    fp.FormBorderStyle = FormBorderStyle.Fixed3D;
    fp.TopLevel = false;
    fp.WindowState = FormWindowState.Normal;
    this.toolStripContainer1.ContentPanel.Controls.Add (fp);
    fp.Show();

  2. #2

    نقل قول: غیر فعال شدن موس در content panel

    نقل قول نوشته شده توسط soleim_ah مشاهده تاپیک
    بادرود
    لطف کنید بفرمایید چرا اگر فرمی را با کد زیر به content panel بفرستیم کنترلهای موس فرم غیر فعال میشوند را حل
    این مشکل چیست ؟

    نمونه کد :

    StripMenuItemOrg.BackColor = Color.WhiteSmoke;
    this.toolStripContainerOrg.ContentPanel.Controls.C lear();
    FormMenuItemsBackUpData fp = new FormMenuItemsBackUpData();
    fp.textBoxUserCode.Text = txtbx_ck.Text;
    fp.textBoxUserName.Text = txtbx_nk.Text;
    fp.FormBorderStyle = FormBorderStyle.Fixed3D;
    fp.TopLevel = false;
    fp.WindowState = FormWindowState.Normal;
    this.toolStripContainer1.ContentPanel.Controls.Add (fp);
    fp.Show();
    غیر فعال که نمیشه ولی روتین هایی که در حالت عادی و برای استفاده به عنوان یک فرم مستقل عمل می کردند با کاری که با فرم کردید سازگاری ندارند و ToolStripContainer هم طوری که با ToolStrip کار میکرد با فرم کار نمی کنه.
    ایراد از اینه که از فرم و ToolStripContainer استفاده ای کردید که برای این منظور طراحی نشدن. فرم قراره به عنوان یک پنجره مستقل عمل کنه، نه داخل یک ContentPanel.
    ToolStripContainer هم صرفا برای مدیریت ToolStrip و MenuStrip و StatusStrip آمادگی داره، نه فرم.
    چون ContentPanel برای مدیریت و ارسال رخداد های خاص یک فرم به پنجره اش آمادگی نداره و فرم هم برای مدیریت رخداد هاش در درون ContentPanel آمادگی نداره، طوری که توقع دارید عمل نمی کنن.

تاپیک های مشابه

  1. مخفی کردن laccdb و غیرفعال کردن Enable Content
    نوشته شده توسط M.Hashemi2007 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1394, 15:34 عصر
  2. انتقال panel با موس
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1391, 18:30 عصر
  3. سوال: به روز رسانی content placeholder با update panel
    نوشته شده توسط ncs2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 22:44 عصر
  4. چگونگی تغییر دادن اندازه Panel با قرار گرفتن موس روی آن
    نوشته شده توسط اصغر (پآچ) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 00:40 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 دی 1384, 08:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •