نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

    سلام دوستان وقت بخیر.
    میشه از این آدرس www.test.ir/123 مقدار 123 رو خوند؟
    منظورم اینه ما سایت www.test.ir رو را انداختیم حالا چوری مقدار 123 رو ازش استخراج کنیم. میدونم تو فریم ورک هاییی نظیر کدایگنیتور یا لاراول امکانش هست ولی میخوام بدونم بدون فریمورک و بدون mvc همچین کاری امکان پدیر هست یا نه؟

  2. #2

    نقل قول: خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

    منظورتون کاریه که htaccess انجام میده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    سلام دوستان وقت بخیر.
    میشه از این آدرس www.test.ir/123 مقدار 123 رو خوند؟
    منظورم اینه ما سایت www.test.ir رو را انداختیم حالا چوری مقدار 123 رو ازش استخراج کنیم. میدونم تو فریم ورک هاییی نظیر کدایگنیتور یا لاراول امکانش هست ولی میخوام بدونم بدون فریمورک و بدون mvc همچین کاری امکان پدیر هست یا نه؟
    توی


    $_SERVER['REQUEST_URI']


    باید باشه

  4. #4

    نقل قول: خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

    این قسمت اسمش روتر هست و می تونید از کتاب خانه های آماده هم استفاده کنید مثل:https://altorouter.com

    اگر این کتاب خانه رو دوست نداشتین سرچ کنید "php router"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

    ببینید برا مثال کاربر وارد کرده test.ir/123 من میخوام اون عدد 123 رو بخونم و یه عملیاتی روش انجام بدم. بدون اینکه فریمورکی نصب کنم و روتر براش بنویسم. فقط اون عدد 123 اگه بود بتونم متوجه بشم و بخونم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

    به نظر میاد کتابخونه جالبیه متاسفانه زیاد انگلیسیم جالب نیست. اگه آموزش ویدیویی یا فارسی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.

  7. #7

    نقل قول: خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

    مثلا اگر در localhost باشیم:

    فایل index.php



    <?php

    require "AltoRouter.php";

    $r = new AltoRouter();

    // dynamic named route
    $r->map('GET', '/[i:num]', function($num) {
    echo $num;
    }, 'name-num');

    $match = $r->match();

    if(is_array($match) && is_callable( $match['target'] ) ) {
    call_user_func_array( $match['target'], $match['params'] );
    } else {
    // no route was matched
    header( $_SERVER["SERVER_PROTOCOL"] . ' 404 Not Found');
    }




    فایل .htaccess



    RewriteEngine on
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteRule . index.php [L]



    فایل کتاب خانه هم که اسم AltoRouter.php هست رو کنار همین دو فایل می زاریم الان داخل این مثال کاری که شما می خواین رو انجام میده

    مستنداتش کلا 5 صفحه است، با گوگل ترانسلیت بخونیدش translate.google.com
    https://altorouter.com/usage/install.html

  8. #8

    نقل قول: خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

    ..........

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خواندن یک مقدار از آدرس همانند www.test.ir/123

    ممنون دستتون درد نکنه

تاپیک های مشابه

  1. فیلتر ورودی برای test
    نوشته شده توسط abdollahpor در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 اسفند 1395, 07:31 صبح
  2. سوال: کدنویسی روی آدرسی که وجود ندارد - مثلا test.ir/test
    نوشته شده توسط Diamond_Ali در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 22:15 عصر
  3. حرفه ای: توضیح در مورد انواع تست - functional test و unit test
    نوشته شده توسط mohsenkw در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1393, 22:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •