نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرای کد زمانی که رنگ دکمه (botton) تغییر کرد

  1. #1

    اجرای کد زمانی که رنگ دکمه (botton) تغییر کرد

    سلام دوستان
    من یه برنامه دارم که رنگ دکمه با کلیک یا با برنامه تغییر می کنه من می خوام زمانی که رنگ دکمه تغییر کرد کدی اجرا بشه
    مثلا در textBox داریم که TextChanged زمانی که متن کادر تغییر کرد اجرا بشه
    من چیزی شبیه به این می خوام
    botton1_backColorChange

  2. #2

    نقل قول: اجرای کد زمانی که رنگ دکمه (botton) تغییر کرد

    نقل قول نوشته شده توسط tahamoqaddam مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه برنامه دارم که رنگ دکمه با کلیک یا با برنامه تغییر می کنه من می خوام زمانی که رنگ دکمه تغییر کرد کدی اجرا بشه
    مثلا در textBox داریم که TextChanged زمانی که متن کادر تغییر کرد اجرا بشه
    من چیزی شبیه به این می خوام
    botton1_backColorChange
    هست، و دقیقا اسمش همونه که میگید.

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.BackColorChanged += Button1_BackColorChanged;
    }

    private void Button1_BackColorChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("BackColor changed!");
    }

  3. #3

    نقل قول: اجرای کد زمانی که رنگ دکمه (botton) تغییر کرد

    نقل قول نوشته شده توسط tahamoqaddam مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه برنامه دارم که رنگ دکمه با کلیک یا با برنامه تغییر می کنه من می خوام زمانی که رنگ دکمه تغییر کرد کدی اجرا بشه
    مثلا در textBox داریم که TextChanged زمانی که متن کادر تغییر کرد اجرا بشه
    من چیزی شبیه به این می خوام
    botton1_backColorChange
    واقعا یک بار چیزی که توی ذهنتون اومده رو جستجو یا امتحان نکردید؟

  4. #4

    نقل قول: اجرای کد زمانی که رنگ دکمه (botton) تغییر کرد

    سلام خیلی ممنون
    اتفاقا خودم حدس زدم و امتحان کردم ولی نشد پیام دادم برم دوباره امتحان کنم

  5. #5

    نقل قول: اجرای کد زمانی که رنگ دکمه (botton) تغییر کرد

    دوست عزیز من اینو نوشتم کار نمی کنه

  6. #6

    نقل قول: اجرای کد زمانی که رنگ دکمه (botton) تغییر کرد

    نقل قول نوشته شده توسط tahamoqaddam مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من اینو نوشتم کار نمی کنه
    کدی که نوشتید رو باید بنویسید تا ایراد در کدتون مشخص بشه، در BackColorChanged که دنبال ایراد نمی گردیم. نمیشه که مشخصه BackColor کار بکنه ولی BackColorChanged کار نکنه.

  7. #7

    نقل قول: اجرای کد زمانی که رنگ دکمه (botton) تغییر کرد

    the king عزیز درست شد فقط یه سوال دارم
    button1.BackColorChanged += Button1_BackColorChanged;
    در فرم لود چه عملی انجام میده من اینو ننوشته بودم کار نمی کرد ولی الان که نوشتم داره کار می کنه بازم ممنون

  8. #8

    نقل قول: اجرای کد زمانی که رنگ دکمه (botton) تغییر کرد

    نقل قول نوشته شده توسط tahamoqaddam مشاهده تاپیک
    the king عزیز درست شد فقط یه سوال دارم
    button1.BackColorChanged += Button1_BackColorChanged;
    در فرم لود چه عملی انجام میده من اینو ننوشته بودم کار نمی کرد ولی الان که نوشتم داره کار می کنه بازم ممنون
    در #C ما رخداد ها رو وصل می کنیم به یک متد، تا هر وقت رخداد اتفاق می افته اون متد اجرا بشه. در برخی جاها ویژوال استدیو کدی که این اتصال رو انجام میده مخفی نگه میداره ولی اگر دنبالش بگردید میبینید که هست.

    شما در کد کلاس فرم تون یک متد دارید به اسم Button1_BackColorChanged، که میتونست اسمش هر چیز دیگری هم باشه. لازم نبود در اسمش حتما Button1 یا BackColorChanged بیاد. میتونست اسمش Apple باشه.
    این متد به خودی خود هیچ ارتباطی با Button1 و Button1.BackColorChanged نداره، مگر اینکه به اون رخداد BackColorChanged وصل بشه. برای وصل کردن یک متد به یک رخداد، دو راه وجود داره. یک راه اینه در پنجره Properties اون
    رخداد رو پیدا کنید و متد مورد نظر رو برای مقدارش مشخص کنید، یا راه دوم اینه که مثل همین کد =+ که من نوشته بودم خودتون دستی با کد نویسی این اتصال رو انجام بدید. در هر دو صورت کد این اتصال نوشته میشه،
    ولی ممکنه در جایی نوشته بشه که در حالت عادی نمی بینید، یعنی در کد Designer یک فرم.

    واقعیت اینه که حتی وقتی شما موقع طراحی یک فرم روی یک دکمه دوبار کلیک می کنید و متدی مثل button1_Click بصورت خودکار ایجاد میشه و ظاهرا شما کاری برای اتصالش انجام نمیدید، در کد Form1.Designer.cs که ویژوال استدیو کدهاشو خودکار می نویسه
    یک سطر کدی شبیه به این هست :

    this.button1.Click += new System.EventHandler(this.button1_Click);

    که خلاصه تر اش که تفاوتی هم در عملکرد نداره میشه :

    this.button1.Click += this.button1_Click;


    اگه این سطر وجود نداشت، کلیک کردن روی button1 منجر به اجرا شدن button1_Click نمیشد چون button1_Click فقط یک اسم برای متد ئه، هیچ اطلاعات بیشتری نمیده.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر رنگ botton
    نوشته شده توسط dehqhani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 17:51 عصر
  2. ایجاد background برای botton
    نوشته شده توسط .fatemeh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 13:02 عصر
  3. چگونه رو ی یک BOTTON هینت بگذاریم؟
    نوشته شده توسط nAVA470 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 11:23 صبح
  4. باز شدن پنجره جدید با زدن یک کلید(Botton)
    نوشته شده توسط moalem در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 11:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •