نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خواندن html

  1. #1

    خواندن html

    سلام
    چطور میشه آیتمی رو از یه سایت خوندش؟
    به طور مثال
    یه سایت استعلام قیمته که من باید بتونم به این قیمتی که در این سایت اعلام میشه بخونم و در دیتابیس ذخیره کنم

  2. #2

    نقل قول: خواندن html

    سلام دوست عزیز
    این کد رو یکی از دوستان توی گروه سی شارپ قرار دادن و راهنمایی ایشون هستش.البته کد زیر برای وی بی دات نت هستش


    Imports System.IO
    Imports System.Net
    Imports System.Text.RegularExpressions


    Public Class Form1
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    textBox1.Text = "711783" ' Product ID (dkp-711783)
    button1.Text = "Get"
    End Sub


    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles Button1.Click
    Button1.Text = "Wait..."
    Button1.Enabled = False
    Application.DoEvents()
    Dim url = "https://www.digikala.com/product/dkp-" & TextBox1.Text
    Dim page = GetPage(url)
    Dim classId = "c-product__seller-price-raw js-price-value"
    Dim regex = New Regex("<div class=""" + classId + """>\s*(?<price>[^\<\s]*)\s*</div>", RegexOptions.IgnoreCase)
    Dim match = regex.Match(page)
    Label1.Text = IIf(match.Success, match.Groups("price").Value, "Not found!")
    Button1.Text = "Get"
    Button1.Enabled = True
    End Sub


    Private Function GetPage(ByVal url As String) As String
    Try
    Dim request = DirectCast(WebRequest.Create(url), HttpWebRequest)
    With request
    .CookieContainer = New CookieContainer
    .Proxy = WebRequest.DefaultWebProxy
    .UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/78.0.3904.108 Safari/537.36"
    .ProtocolVersion = HttpVersion.Version10
    .Accept = "*/*"
    .ContentType = "text/html"
    .ContentLength = 0
    End With
    Using response = DirectCast(request.GetResponse(), HttpWebResponse)
    Dim stream = response.GetResponseStream()
    If stream Is Nothing Then
    Return String.Empty
    End If
    Using reader = New StreamReader(stream)
    Return reader.ReadToEnd
    End Using
    End Using
    Catch
    Return ""
    End Try
    End Function


    End Class





    808080.jpg
    یک لیبل و یک تکست باکس و یک باتن قرار بدین در فرمتون
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: خواندن html

    ممنون میشم لینکش رو بزارید تا راهنمایی های مرتبط رو بخونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش Html.LabelFor و Html.EditorFor به کمک javascript
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1397, 12:00 عصر
  2. کار نکردن alignment روی html وقتی Allow Html Tags = True در استیمول
    نوشته شده توسط resident در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1396, 12:50 عصر
  3. how write html in statusBar qt نحوه نوشتن html در qstatusBar
    نوشته شده توسط md3848 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1395, 11:04 صبح
  4. آموزش: تفاوت Html.RenderPartial و Html.Partial
    نوشته شده توسط kavayo در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 11:29 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 20:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •