نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل عدم نمایش taskbar در maximum فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار karbon2010
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    یکی از همسایه های بی معرفت امام رضا (ع)
    پست
    55

    مشکل عدم نمایش taskbar در maximum فرم

    سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
    من برای ماکزیمم کردن فرم یک دکمه قرار دادم و از دستور زیز استفاده می کنم
    اما وقتی دکمه را میزنم فرم تمام صفحه نمایش را در بر می گیرد و TaskBar زیر فرم قرار می گیرد
    ضمن اینکه برنامه من قراره در حالت
    Maximized در صفحه نمایش های مختلف با رزولیشن های مختلف کار کنه

    ممنونم


    this.WindowState = FormWindowState.Maximized;


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار karbon2010
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    یکی از همسایه های بی معرفت امام رضا (ع)
    پست
    55

    نقل قول: مشکل عدم نمایش taskbar در maximum فرم

    فکر می کنم در تاپیک WPF این مسئله حل شده
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%B4+Taskbar

    اما من واسه ویندوز فرم میخواهم نه WPF
    ضمن اینکه به روش زیر هم نمی خواهم
    this.Height = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height - 30;


    چون ویندوزها متفاوت هستند و همچنین مکان و سایز taskbar قابل تغییر است

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: مشکل عدم نمایش taskbar در maximum فرم

    نقل قول نوشته شده توسط karbon2010 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
    من برای ماکزیمم کردن فرم یک دکمه قرار دادم و از دستور زیز استفاده می کنم
    اما وقتی دکمه را میزنم فرم تمام صفحه نمایش را در بر می گیرد و TaskBar زیر فرم قرار می گیرد
    ضمن اینکه برنامه من قراره در حالت
    Maximized در صفحه نمایش های مختلف با رزولیشن های مختلف کار کنه

    ممنونم

    this.WindowState = FormWindowState.Maximized;

    این دستور در متود New از Form بعد از InitializeComponent استفاده بشه عملکرد بهتری داره:

    this.MaximizedBounds = Screen.FromRectangle(this.Bounds).WorkingArea


    VB.net Borderless Form Maximize over Taskbar - Stack Overflow
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 20 بهمن 1401 در 22:36 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: مشکل عدم نمایش taskbar در maximum فرم

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    این دستور در متود New از Form بعد از InitializeComponent استفاده بشه عملکرد بهتری داره:

    this.MaximizedBounds = Screen.FromRectangle(this.Bounds).WorkingArea


    VB.net Borderless Form Maximize over Taskbar - Stack Overflow
    سلام

    منظورتون از متود new چی هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: مشکل عدم نمایش taskbar در maximum فرم

    نقل قول نوشته شده توسط god of war 313 مشاهده تاپیک
    سلام

    منظورتون از متود new چی هست؟
    حواسم نبوده چون کد VB بوده متود New از کلاس یک سابروتین با کلمه کلیدی New است ولی در #C از نام خود کلاس استفاده می شه:
    New Method.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: مشکل عدم نمایش taskbar در maximum فرم

    این کد رو زیر سازنده فرم بنویسید
    protected override void OnLoad(EventArgs e){
    base.OnLoad(e);


    this.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;
    this.Size = new Size(Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width, Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در Maximum کردن فرم برنامه
    نوشته شده توسط booysusa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اسفند 1397, 19:34 عصر
  2. سوال: اشتباه حساب کردن مقداره maximum
    نوشته شده توسط Sina.iRoid در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1394, 00:59 صبح
  3. سوال: هماهنگ کردن اشیا در هنگام Maximum کردن
    نوشته شده توسط NasimBamdad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 15:23 عصر
  4. سوال: maximum کردن برنامه ها
    نوشته شده توسط Mohsen229266 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 شهریور 1389, 22:47 عصر
  5. maximum شدن فرم در هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •