نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ثبت داده با چهار عدد اعشار در نوع داده sql

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    297

    ثبت داده با چهار عدد اعشار در نوع داده sql

    سلام
    دوستان بهترین نوع فیلد در sql برای ذخیره عدد اعشاری تا 4 رقم اعشار چه دیتا تایپی هست
    من بشدت به مشکل برخوردم لطفا کمک کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    297

    نقل قول: نوع داده در sql

    دوستان کمک کنید لطفا

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    297

    نقل قول: نوع داده در sql

    چندتا تکست باکس دارم که اعداد اعشاری به این صورت (18.532) یا (23.2) یا (12.0125) از کاربر دریافت میکند
    در جدول sql هم نوع فیلد رو decimal(10, 4) در نظر گرفتم
    اما موقع ارسال اطلاعات از سی شارپ به sql خطا میده
    ضمنا توی سی شارپ به این شکل عمل کردم
     sb.smbBOk = Convert.ToDecimal(TxtBOk.Text.Trim())

    اما ایراد میگیره
    لطفا راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 09 بهمن 1398 در 19:59 عصر

  4. #4

    نقل قول: نوع داده در sql

    نقل قول نوشته شده توسط شهابسلطانی مشاهده تاپیک
    چندتا تکست باکس دارم که اعداد اعشاری به این صورت (18.532) یا (23.2) یا (12.0125) از کاربر دریافت میکند
    در جدول sql هم نوع فیلد رو decimal(10, 4) در نظر گرفتم
    اما موقع ارسال اطلاعات از سی شارپ به sql خطا میده
    ضمنا توی سی شارپ به این شکل عمل کردم
     sb.smbBOk = Convert.ToDecimal(TxtBOk.Text.Trim())

    اما ایراد میگیره
    لطفا راهنمایی کنید
    چه ایرادی؟ متن خطا رو باید بزارید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    297

    نقل قول: نوع داده در sql

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    چه ایرادی؟ متن خطا رو باید بزارید.
    دسترسی الان به سیستم ندارم
    اما پیغامش اینه
    که نمیتونه فرمت استرینگ رو به دیسیمال تبدیل کنه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    297

    نقل قول: نوع داده در sql

    انصافا سوال ما جواب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: نوع داده در sql

    احتمالا ویندوز و یا برنامه طوری تنظیم شده که کاراکتر / را به عنوان ممیز میشناسد. در حالی که عددها دارای . هستند.
    پارامتر دوم متد Convert.ToDecimal را طوری مقداردهی کنید که از culture انگلیسی استفاده کند.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    297

    نقل قول: نوع داده در sql

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    احتمالا ویندوز و یا برنامه طوری تنظیم شده که کاراکتر / را به عنوان ممیز میشناسد. در حالی که عددها دارای . هستند.
    پارامتر دوم متد Convert.ToDecimal را طوری مقداردهی کنید که از culture انگلیسی استفاده کند.

    ممنون از راهنمایی شما
    بله مشکل همین بود که Seprator را بجای (.) بصورت (/) شناسایی میکرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می توان تشخیص داد که مقدار یک فیلد از یک جدول از نوع nvarchar است یا از نوع uniqueidentifier ؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1392, 13:54 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 28 مهر 1391, 01:09 صبح
  3. حرفه ای: غیره فعال شدنQueryنوع appendونوع update
    نوشته شده توسط saeed2142 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 18:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •