نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: درخواست راهنمایی

  1. #1

    درخواست راهنمایی

    با سلام
    من هنگام کار با سی شارپ به راحنی مجموعه ای از دستورات sql را با sql command اجرا می کردم ایا در mvc چنین امکانی وجود دارد ؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    بهترین راه با EF یا Entity Frameork است

    ولی اگه خواستی

    https://b.arnamenevisan.org/Articles/Article4818.html

    دات بین b و a رو حذف کن

    سایش اجازه نمیده من لینک بزارم نگاه کن

    https://مطلب.را.کامل.قرار.دهید/Artic...ticle4818.html
    https://مطلب.را.کامل.قرار.دهید/Artic...ticle4818.html
    https://مطلب.را.کامل.قرار.دهید/Artic...ticle4818.html
    آخرین ویرایش به وسیله Hyper Text : پنج شنبه 10 بهمن 1398 در 17:52 عصر دلیل: اضافه کردن لینک

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    سلام
    منظورم دستورات ado.net بود همانند همام چیزی که در برنانمه های دسکتاپی سی شارپ استفاده می کردیم
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    سلام
    iهمانند

    SqlConnection con = new SqlConnection(_class_koli._addressqlservver);
    SqlDataAdapter _data_adapter = new SqlDataAdapter();
    _data_adapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    _data_adapter.SelectCommand.Connection = con;
    _data_adapter.SelectCommand.CommandText =
    "SELECT inform.code_shobeh,azmoon.vaz, '' AS vaziat, azmoon.code_mosh, inform.lname, inform.fname, inform.father, azmoon.tedad_soal, azmoon.nomreh, " +
    "azmoon.code_goroh_soal, azmoon.nomreh_1, azmoon.nomreh_2, azmoon.nomreh_3, azmoon.nomreh_4, azmoon.nomreh_5, azmoon.nomreh_6, "+
    "azmoon.nomreh_7, azmoon.nomreh_har_soal, azmoon.tedad_1, azmoon.tedad_2, azmoon.tedad_3, azmoon.tedad_4, azmoon.tedad_5, azmoon.tedad_6, "+
    "azmoon.tedad_7 "+
    "FROM azmoon INNER JOIN "+
    "inform ON azmoon.code_mosh = inform.code "+
    "where code_goroh_soal =" + txt_code_goroh_soal.Text.Trim() + _vaz;
    DataTable _table_taen_sath = new DataTable();
    // string _text_sql = "";
    con.Open();
    _data_adapter.Fill(_table_taen_sath);
    con.Close();
    واقعا" در mvc یک چنین امکانی نیست
    من بیشتر دنبال برنامه هایحسابداری هستم اگر این امکانات در asp.net web form راحت تر و بیشتر است ؟
    آیا بهتر نیست به نظر شما به سمت asp.net webform بروم چون به سی شارپ دسکتاپی و sql server تا حدی تسلط دارم
    البه دوره های ذیل را گذراندم

    html
    css
    bootstrap
    جاوا اسکریپ
    جی گوئری

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    جواب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط dab_hrd مشاهده تاپیک
    جواب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام. آری می شود.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 24 بهمن 1398 در 12:33 عصر

  7. #7

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    سلام
    میشه بشتر توضیح بدهید چگونه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط dab_hrd مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه بشتر توضیح بدهید چگونه ؟
    سلام. شما پرسیدید اینجوری می شه کدنویسی کرد و استفاده کرد که پاسخش بلی بود. ولی اینکه توضیح و چگونه رو که آموزش asp.net MVC رو باید بخونید. تا روال کارش دستتون بیاد. در موردش توی اینترنت جستجو کنید

    https://www.ebooksworld.ir/post/inde...-third-edition

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط dab_hrd مشاهده تاپیک
    با سلام
    من هنگام کار با سی شارپ به راحنی مجموعه ای از دستورات sql را با sql command اجرا می کردم ایا در mvc چنین امکانی وجود دارد ؟
    با تشکر
    بله با استفاده از dapper میتونید مشابه ado کد sqlتون رو اجرا کنید
    اطلاعات بیشتر:
    https://dapper-tutorial.net/dapper

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  2. گفتگو: راهنمایی در ساخت برنامه کتابخانه دیجیتال ( برنامه مدیریت فایل ) {چه فیلدهایی مناسب است ؟}
    نوشته شده توسط as13851365 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 09:40 صبح
  3. بدست آوردن پارامترهایی که به فایل اجرایی پاس داده شده اند توسط برنامه های مونیتورینگ
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 12:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •