نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آپدیت پایگاه داده

  1. #1

    آپدیت پایگاه داده

    سلام
    میخوام یه سری اطلاعاتی رو داخل پایگاه داده آپدیت کنم
    چون آیدی قراره از سه تا صفحه عبور کنه از سشن استفاده کردم به این صورت:
    کد صفحه یک
    ;
        echo"<td>"."<a href=up.php?id='".$rows['id']."' >"."update  "."</a>"."</td>"

    کد صفحه دوم
    ;
    $_SESSION['a']=$_GET['id'] 



    ودرنهایت کد صفحه سوم که کار نمیکنه
    $select="UPDATE users SET name='".$_POST['txt1']."',  WHERE id='".$_SESSION["a"]."'";

    ممنون مشیم اگه کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: آپدیت پایگاه داده

    قبل از WHERE نباید کاما بزاری
    وقتی چند تا فیلد رو بخای آپدیت کنی باید با کاما جداشون کنی
    یعنی کاما بین فیلد ها قرار میگیره نه بین فیلد و WHERE
    که البته شما 1 فیلد رو فقط میخای آپدیت کنی و اصلا کاما نباید بزاری

تاپیک های مشابه

  1. طراحی سایت ادمین برای درست کردن سایت های پویا مثل سایت ساز؟
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 10:06 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 23:46 عصر
  4. سوال: تشخیص سیستم مدیریت سایت ها و تغییر آدرس ورود به مدیریت CMS ها
    نوشته شده توسط iconsco در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 19:12 عصر
  5. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •