نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال درخواست با متد GET در اتوماسیون وب سایت

  1. #1

    ارسال درخواست با متد GET در اتوماسیون وب سایت

    سلام اساتید عزیز.
    تو یه سایت با زدن دکمه جستجو، محتوا نشون داده یعنی یه request با متد get ارسال میشه و یه response دریافت و نشون داده میشه. همه اینارو تو بخش network مرور گر میشه دید. میخوام با جاوا اسکریپ و بدون زدن اون دکمه این کارو انجام بدم یعنی request رو بفرستم بدون زدن دکمه. آیا راهی هست بشه این کارو انجام داد؟

  2. #2

    نقل قول: ارسال درخواست با متد GET در اتوماسیون وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط moghtada مشاهده تاپیک
    سلام اساتید عزیز.
    تو یه سایت با زدن دکمه جستجو، محتوا نشون داده یعنی یه request با متد get ارسال میشه و یه response دریافت و نشون داده میشه. همه اینارو تو بخش network مرور گر میشه دید. میخوام با جاوا اسکریپ و بدون زدن اون دکمه این کارو انجام بدم یعنی request رو بفرستم بدون زدن دکمه. آیا راهی هست بشه این کارو انجام داد؟
    با Ajax همین کار رو انجام میدن.
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <script>
    function getResponse(xhttp) 
    {
        document.getElementById("statusText").innerHTML = xhttp.statusText;
        document.getElementById("responseText").innerHTML = xhttp.responseText;
        document.getElementById("responseHeaders").innerHTML = xhttp.getAllResponseHeaders();
    }
    function loadFunction()
    {
        var xhttp;
        xhttp=new XMLHttpRequest();
        xhttp.onreadystatechange = function()
        {
            if (this.readyState == 4)
            {
                getResponse(this);
            }
        };
        xhttp.open("GET", "https://jsonplaceholder.typicode.com/todos/1", true);
        xhttp.send();
    }
    </script>
    </head>
    
    <body onload="loadFunction()">
    Status:
    <br>
    <div id="statusText">
    </div>
    <br>
    Response Text:
    <br>
    <div id="responseText">
    </div>
    <br>
    Response Headers:
    <br>
    <div id="responseHeaders">
    </div>
    </body>    
    </html>

  3. #3

    نقل قول: ارسال درخواست با متد GET در اتوماسیون وب سایت

    ممنون از پاسخ شما
    من میخوام بوسیله ربات وارد یه سایت بشم و با متو GET یه request بفرستم بدون اینکه دکمه رو بزنم چون دکمه بعضی اوقات نشون داده نمیشه. یعنی با ربات کار میکنم سمت سرور نیستم. تشکر

  4. #4

    نقل قول: ارسال درخواست با متد GET در اتوماسیون وب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط moghtada مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسخ شما
    من میخوام بوسیله ربات وارد یه سایت بشم و با متو GET یه request بفرستم بدون اینکه دکمه رو بزنم چون دکمه بعضی اوقات نشون داده نمیشه. یعنی با ربات کار میکنم سمت سرور نیستم. تشکر
    متوجه هستم چی میگید، من کد Server Side که ننوشتم. این کدی که در پست من دیدید نه کد PHP داره، نه ASP.NET و نه هیچ مورد Server Side دیگری.
    Ajax کلا یک تکنولوژی Client Side ئه، همچین کدی رو می توانید روی مرورگر اینترنتی سیستم خودتون اجرا کنید ارتباطی با کد های سمت سرور نداره.
    XMLHttpRequest نه سمت سرور قرار داره و نه از سرور میاد، مرورگر اینترنتی مثل FireFox و Chrome این XMLHttpRequest رو در اختیارتون میذاره تا با JavaScript به یک سرور درخواستی رو ارسال کنید و جواب بگیرید. دقیقا همون GET که Request داره و Response.

  5. #5

    نقل قول: ارسال درخواست با متد GET در اتوماسیون وب سایت

    ممنون از شما. بله درسته حل شد.با نرم افزار postman تونستم request رو به فرمت جاوا اسکریپت کنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1394, 12:22 عصر
  2. درخواست راهنمایی برای دیتابیس یک سایت اتوماسیون
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1393, 01:15 صبح
  3. درخواست نرم افزار اتوماسیون اداری
    نوشته شده توسط sinanice206 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1392, 22:39 عصر
  4. درخواست اتوماسیون اداری
    نوشته شده توسط sinanice206 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1392, 21:49 عصر
  5. گفتگو: قسمت مدیریت نامه های یک اتوماسیون
    نوشته شده توسط maktab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 11:58 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •