نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کپی کردن dbchart

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    290

    Question کپی کردن dbchart

    سلام
    من در برنامه این تعداد زیادی فرم دارم که روی هر کدام چندین TDBChart هست. بعضی از این نمودارها خیلی واضع دیده نمی شوند. میخواهم کاربر بتواند با زدن یک کلید، فرم جدیدی باز شود و همان چارت در آن به صورت فول اسکرین نمایش داده شود.
    به علت اینکه تعداد چارت ها زیاد است، نمی توانم برای هر کدام یک صفحه بسازم. بهترین کار این است که در فرمی دیگر یک dbchart باشد و فقط تنظیمات چارت مورد نظر در آن اعمال شود. در صورت امکان دیتا ها از همان سری که در فرم اصلی قرار دارد گرفته شود.
    من از دلفی 10.2.3 استفاده می کنم.

  2. #2

    نقل قول: کپی کردن dbchart

    سلام. خب مشکلتون کجاست؟
    سری داخلش رو به عنوان پارامتر ارسال کنید. یا دیتاست مربوطه رو بفرستید، یا آرایه ای که ازش دارید می سازید رو به عنوان پارامتر پاس بدید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    290

    نقل قول: کپی کردن dbchart

    ممنون
    یک فرم ساختم و روی آن یک dbchart گذاشتم و با این زیر برنامه کارم حل شد
    procedure ShowChartInNewForm(var Chart: TDBChart;StationName,Title:string);
    var
    frm:TfrmShowChart;
    i:Integer;
    begin
    frm:=TfrmShowChart.Create(nil);
    try
    frm.DBChart1.Assign(Chart);
    while Chart.SeriesCount>0 do
    frm.DBChart1.AddSeries(Chart.Series[0]);
    frm.lblStationName.Caption:=StationName;
    frm.lblTitle.Caption:=Title;
    frm.ShowModal;
    while frm.DBChart1.SeriesCount>0 do
    Chart.AddSeries(frm.DBChart1.Series[0]);
    finally
    frm.Free;
    end;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. دو نمودار در یک dbchart
    نوشته شده توسط حامی سیستم در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1394, 19:08 عصر
  2. مشکل در نمایش نمودار در DBChart
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 17:03 عصر
  3. سوال: مشکل در dbchart
    نوشته شده توسط samyjoon در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 17:38 عصر
  4. DBChart
    نوشته شده توسط champion در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 تیر 1386, 22:33 عصر
  5. DBChart
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 15:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •