نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم ذخیره در بانک با Ajax

  1. #1

    Question عدم ذخیره در بانک با Ajax

    با سلام
    یک مثال در مورد نحوه ذخیره اطلاعات در بانک توسط Ajax، در اینترنت پیدا کردم.
    آن را پیاده سازی کردم ولی جواب نمی دهد. مدل را ساختم . کنترلر را و بعد ویو را.
    ویویی بنام AddEmployee.cshtml را داخل فولدر Home که زیر فولدر Views می باشد ساخته ام. آیا مسیر درست است؟
    و بجای دستور :
    string constr = ConfigurationManager.ConnectionStrings["SqlConn"].ToString();
    دستور زیر را نوشته ام:
    string constr = "Data Source=192.168.38.4;Initial Catalog=ContosoUniversity1;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=au";

    سپس برای فراخوانی آن، در فایل Index.cshtml دستور زیر را نوشتم.
    <div class="col-md-4">
    <div class="navbar-collapse collapse">
    <ul class="btn btn-success">
    <li>@Html.ActionLink("SQL Server ذخیره رکورد- با", "AddEmployee", "Home")</li>
    </ul>
    </div>
    </div>
    بعد از اجرا صفحه ای باز می شود و سه تا باکس را پر می کنم ولی با فشردن دکمه save هیچ اتفاقی نمی افتد.
    چرا؟
    آیا دستور : com.CommandType = CommandType.StoredProcedure; در این موضوع اثر دارد؟
    ممنون می شوم جواب بفرمایید؟

    Empmodel.cs
    public class EmpModel
    {
    public string Name { get; set; }
    public string City { get; set; }
    public string Address { get; set; }

    }

    ++++++++++++++++
    HomeController.cs
    public class HomeController : Controller
    {
    private SqlConnection con;

    // GET: Home
    public ActionResult AddEmployee()
    {

    return View();
    }
    //Post method to add details
    [HttpPost]
    public ActionResult AddEmployee(EmpModel obj)
    {
    AddDetails(obj);

    return View();
    }

    //To Handle connection related activities
    private void connection()
    {
    string constr = ConfigurationManager.ConnectionStrings["SqlConn"].ToString();
    con = new SqlConnection(constr);

    }
    //To add Records into database
    private void AddDetails(EmpModel obj)
    {
    connection();
    SqlCommand com = new SqlCommand("AddEmp", con);
    com.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    com.Parameters.AddWithValue("@Name", obj.Name);
    com.Parameters.AddWithValue("@City", obj.City);
    com.Parameters.AddWithValue("@Address", obj.Address);
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    }
    }

    +++++++++++++
    AddEmployee.cshtml:
    @{
    ViewBag.Title = "www.compilemode.com";
    }
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/lib.../jquery.min.js"></script>
    <script>
    $(document).ready(function () {
    $("#btnSave").click(function () {
    $.ajax(
    {
    type: "POST", //HTTP POST Method
    url: "Home/AddEmployee", // Controller/View
    data: { //Passing data
    Name: $("#txtName").val(), //Reading text box values using Jquery
    City: $("#txtAddress").val(),
    Address: $("#txtcity").val()
    }

    });

    });
    });

    </script>
    <br /><br />
    <fieldset>
    <div class="form-horizontal">
    <div class="editor-label">
    Name
    </div>
    <div class="editor-label">
    <input type="text" id="txtName" />
    </div>

    <div class="editor-label">
    Address
    </div>
    <div class="editor-label">
    <input type="text" id="txtAddress" />
    </div>

    <div class="editor-label">
    City
    </div>
    <div class="editor-label">
    <input type="text" id="txtcity" />
    </div>
    <div class="editor-label">
    <br />
    <input class="btn-default" type="button" id="btnSave" value="Save" />
    </div>
    </div>
    </fieldset>


    +++++++++++++++++

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: عدم ذخیره در بانک با Ajax

    کدهاتون درون تگ # قرار بدید و ازسال کنید خیلی بهم ریخته هستند
    ویزوال استودیو ابزار breakpoint دارد میتونید برای ردیابی اجرای کد استفاده کنید
    در ضمن از inspect element مرورگر هم میتونید برای خطاهای سمت کلاینت استفاده کنید
    در اینجا ورودی متد post از نوع یک شی مشخصEmpModel obj هست دز صورتیکه شما دارید مقادیر را از کنترلهای html پاس میدهید
    بجای آن ار BeginForm استفاده کنید و فرم را پاس دهید

تاپیک های مشابه

  1. نشان داده نشدن Ajax Extensions و Ajax toolkit در toolbox
    نوشته شده توسط behzad_rainy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 18:26 عصر
  2. سوال: تبديل پروژه از Ajax Enabled به Ajax Control Toolkit
    نوشته شده توسط Rambod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 16:22 عصر
  3. سوال: سوالاتی در مورد Asp.net ajax و AJAX Control Toolkit ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 11:49 صبح
  4. نحوه استفاده از ajax در پروژه ای که ajax enable نیست
    نوشته شده توسط mp2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 09:04 صبح
  5. سایت مفید درباره asp.net ajax , ajax control toolkit
    نوشته شده توسط reza_62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 17:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •