نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: علت رخدادن اشکال 'object' does not contain a definition for

  1. #1

    Question علت رخدادن اشکال 'object' does not contain a definition for

    با سلام
    برنامه در خط dc.Empmodeles.Add(CI); ارور زیر را می دهد :
    Error:'object' does not contain a definition for 'Add' and no extension method 'Add' accepting a first argument of type 'object' could be found


    MyDatabaseEntities dc = new MyDatabaseEntities();
    try
    {
    dc.Empmodeles.Add(CI);
    dc.SaveChanges();

    message = "Successfully Saved!";
    }

    finally
    {
    dc.Dispose();
    }

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: علت رخدادن اشکال 'object' does not contain a definition for

    سلام. اگه تمام کدت همینه؟!! آیا؟! گیر روی CL هستش که به عنوان ورودی در متود Add ازش استفاده کردی.

تاپیک های مشابه

  1. 'object' does not contain a definition for 'Dispose' خطا با رفتن برق
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1394, 23:19 عصر
  2. سوال: برخورد با ارور does not contain a definition!!!
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 14:07 عصر
  3. برخورد با ارور does not contain a definition!!!
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 15:22 عصر
  4. سوال: error : "The object doesn't contain the Automation object 'Object x
    نوشته شده توسط nedanass در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 11:41 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •