نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لزوم یا عدم لزوم ساخت یک جدول با وجود ایجاد مدل آن توسط MVC

  1. #1

    Question لزوم یا عدم لزوم ساخت یک جدول با وجود ایجاد مدل آن توسط MVC

    با سلام
    در پایین ابتدا یک مدل ساخته بنام EmpModel سپس در ادامه گفته باید یک جدول در SQL Server (احتمالا به صورت دستی نه با کد نویسی در برنامه ASP.Net MVC ) ایجاد کنیم که مطابق با با مدل مزبور باشد تا بتوان داده ها را در آن ذخیره کرد. این کار چه لزومی دارد؟ خود مدل یک جدول است و باید داده ها در آن ذخیره شوند. چرا باید خودمان SQL Server را باز کنیم و یک جدول دیگر مشابه بسازیم؟
    در ادامه گفته یک stored procedure می سازیم. ساخت آن را در SQL Server می دانم. ولی آیا منظور این است که در برنامه mvc بسازیم؟ همانگونه که مدل را می سازیم آیا جایی برای ساخت stored procedure هم با کد نویسی هست؟
    با تشکر فراوان

    public class EmpModel
    {

    public string Name { get; set; }

    public string City { get; set; }

    public string Address { get; set; }

    }


    Step 3: Create Table and Stored procedures.

    Now before creating the views let us create the table named Employee in the database according to our model fields to store the details:



    Create stored procedure to insert records
    Create procedure [dbo].[AddEmp]

    (

    @Name varchar (50),

    @City varchar (50),

    @Address varchar (50)

    )

    as

    begin

    Insert into Employee values(@Name,@City,@Address)

    End


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: لزوم یا عدم لزوم ساخت یک جدول با وجود ایجاد مدل آن توسط MVC

    سلام. اطلاعات Model در یک لیست متغییر ثبت می شود که قاعدتاً موقتی است! که برای ثبت دائمی و بازخوانی مجدد اطلاعات و ... باید در دیتابیس ذخیره شوند.

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: لزوم یا عدم لزوم ساخت یک جدول با وجود ایجاد مدل آن توسط MVC

    زمانی که روش مورد استفاده در EF روش Database First باشد وظیفه ساخت جداول به صورت دستی و با شماست، اما اگر روش Code First استفاده شود جداول بر اساس ساختار کلاس های مدل ساخته خواهند شد.

تاپیک های مشابه

  1. طراحی و چاپ زونکن ، زونکن تبلیغاتی
    نوشته شده توسط QASEMAFRA در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1398, 11:21 صبح
  2. نمونه برنامه های مناسب به عنوان رزومه متوسط به بالا
    نوشته شده توسط هزاره سوم در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 تیر 1395, 21:42 عصر
  3. روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1390, 23:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •