نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک برای شناسایی فایل

  1. #1
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    کمک برای شناسایی فایل

    سلام کسی میتونه مرا در شناسایی نوع فایل ضمیمه یاری کند؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip www.zip‏ (6.9 کیلوبایت, 14 دیدار)
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  2. #2

    نقل قول: کمک برای شناسایی فایل

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    سلام کسی میتونه مرا در شناسایی نوع فایل ضمیمه یاری کند؟
    شی ای Binary Serialize شده و در فایل ذخیره شده :

    var binaryFormatter = new System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary. BinaryFormatter();
    using (var stream = System.IO.File.OpenRead("www"))
    {
    var o = binaryFormatter.Deserialize(stream);
    }

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: کمک برای شناسایی فایل

    تشکر...
    من تا خالا با این موارد کار نکردم یه مورد اورژانسی پیش اومده کمک می خوام!
    با کد دوستمون به اطلاعات دست پیدا کردم...
    1.jpg
    ضمیمه 151331


    2.jpg

    می خوام به اطلاعات که تو نصویر مشخصه دسترسی پیدا کنم مواردی رو تغییر بدم و دوباره فایل جدید رو بسازم...واقعا ممنون می شم کسی کمکم کنه!
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  4. #4

    نقل قول: کمک برای شناسایی فایل

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    تشکر...
    من تا خالا با این موارد کار نکردم یه مورد اورژانسی پیش اومده کمک می خوام!
    با کد دوستمون به اطلاعات دست پیدا کردم...

    می خوام به اطلاعات که تو نصویر مشخصه دسترسی پیدا کنم مواردی رو تغییر بدم و دوباره فایل جدید رو بسازم...واقعا ممنون می شم کسی کمکم کنه!
    بعد از اینکه شیء رو با Deserialize کردن بدست آوردید می توانید در نوع داده ای که GetType اش هم معلوم میکنه قرارش بدید :

    var o = binaryFormatter.Deserialize(stream);
    var recordableAccDoc = (RATES.BL.Acc.RecordableAccDoc)o;

    و بعد اون شی recordableAccDoc و فیلد های داخلش در اختیار شما است تا تغییرشون بدید.
    و نهایتا وقتی ویرایش انجام شد مجددا Serialize اش کنید و در فایلی ذخیره کنید :

    var o = binaryFormatter.Deserialize(stream);
    var recordableAccDoc = (RATES.BL.Acc.RecordableAccDoc)o;
    .
    .
    .
    using (var outputStream = System.IO.File.Create("new www"))
    {
    binaryFormatter.Serialize(outputStream, recordableAccDoc);
    }

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: کمک برای شناسایی فایل

    نمی دونم چطور ازت تشکر کنم
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1398, 07:51 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  3. آموزش: مقدمه ایی بر آشنایی با Language-Integrated Query یا همان Linq
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1391, 23:01 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 16:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •