نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف قسمت مشخصی از یه متغیر استرینگ

  1. #1

    Question حذف قسمت مشخصی از یه متغیر استرینگ

    سلام دوستان
    من یه متغیر استرینگ دارم که مثلا مقدارش "علی آمد" است.
    چگونه مثلا مقدار آمد رو در این متغیر حذف کنم و فقط کلمه "علی" باق بمونه...
    ممنون می شوم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: حذف قسمتی مشخصی از یه متغیر استرینگ

    سلام
    این کارتون رو راه می ندازه
    string s1 = "ALI KOHZAD";
    Console.WriteLine(s1.Remove(0, 2));

    اگر نه از سایت زیر زیر دیدن کنید همه کارهای رشته رو نوشته
    http://www.w3-farsi.com/%D9%85%D8%AA...7%D8%B1%D9%BE/

  3. #3

    نقل قول: حذف قسمتی مشخصی از یه متغیر استرینگ

    نه ممنون ولی نشد
    ببینید من می خوام وقتی کاربر یه متن رو وارد می کنه کلمات خاصی که از قبل دارمشون و توی متن هستن رو پاک کنه همین
    مثلا کاربر ممکنه هر متنی مثلا : "به نام خدا"
    من از قبل توی گفتم که اگه مثلا مقدار "نام" داخل رشته وجود داشت وقدار true بده
    حالا می خوام غیر از اینکه اون مقدار رو پیدا کنه وقتی پیداش کرد ، حذفش کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: حذف قسمت مشخصی از یه متغیر استرینگ

    سلام. خوب از Replace استفاده کن توی رشته هر کلمه ای که داشته باشی به کلمه ای که می خوای تبدیل می کنه و حتی حذف!؟؟

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره کردن متغیر در آدرس خاصی از حافظه رم
    نوشته شده توسط Prince 11 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1392, 20:15 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1392, 13:57 عصر
  3. سوال: قرار دادن تعداد خاصی از یک متغیر در هر بار فرخوانی متد
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 شهریور 1389, 21:53 عصر
  4. سوال: قرار دادن تعداد خاصی از یک متغیر در هر بار فرخوانی متد
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 شهریور 1389, 18:57 عصر
  5. نوع خاصی از تعریف متغیر
    نوشته شده توسط iekrang در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 22:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •