نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد امنیت نسبی در نرم افزار نوشته شده با C#‎ چگونه امکان پذیر است؟

  1. #1

    ایجاد امنیت نسبی در نرم افزار نوشته شده با C#‎‎ چگونه امکان پذیر است؟

    با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    به نظر شما برنامه ای که تحت شبکه نوشته شده و در فایل app.config کنکشن اون رو به صورت ip و از پورت 1433 استفاده کردیم. بهترین روش برای اینکه امنیت اون رو بالا ببریم البته به صورت نسبی چیه ؟ ایا از طریق پابلیش خود ویژوال استدیو که در هاست ذخیرش میکنیم و از طریق ادرس اون نصبش کنن مشکل حل میشه یا از طریق نرم افزار اسمارت اسمبلی این کارو انجام بدیم بهتره؟یا پورت رو هم عوض کنیم که پیشفرض 1433 نباشه؟ در کل ممنون میشم راهنمایی کنید.؟

    آیا با استفاده از once click اسمبلی هش میشه یا نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 21 بهمن 1398 در 16:31 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ایجاد امنیت نسبی در نرم افزار نوشته شده با C#‎ چگونه امکان پذیر است؟

    1- از طریق وب سرویس به دیتابیس وصل بشید
    2- از فایل کانفیگ پیشفرض استفاده نکنید و فایل کانفیگ خودتون بسازید
    3- فایل کانفیگ ساخته شده رو هش کنید
    4- از Smart Assembly برای مبهم سازی استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: ایجاد امنیت نسبی در نرم افزار نوشته شده با C#‎ چگونه امکان پذیر است؟

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    1- از طریق وب سرویس به دیتابیس وصل بشید
    2- از فایل کانفیگ پیشفرض استفاده نکنید و فایل کانفیگ خودتون بسازید
    3- فایل کانفیگ ساخته شده رو هش کنید
    4- از Smart Assembly برای مبهم سازی استفاده کنید
    برنامه وب فرم نیست ویندوز فرمه برنامه نصبیه و فایل exe باید نصب کنن بانک اطلاعاتی هم در سرور قرار داره و من با استفاده از once click اونو پابلیش کردم در iis سرور.بعد کاربران از طریق ادرس www.site.com/publish.html نرم افزار رو نصب میکنن. آیا کار دیگه ای باید انجام بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ایجاد امنیت نسبی در نرم افزار نوشته شده با C#‎ چگونه امکان پذیر است؟

    فرقی نداره دوست عزیز که از WinForms استفاده کنی یا WebForms ، درواقع اگه از سرویس اینترنت میتونید استفاده کنید از وب سرویس میشه استفاده کرد

    توصیه هایی که کردم رو جدی بگیرید ، ClickOnce ، چیز بدرد بخوری نیست و برای توسعه و ارائه فایل نصبی و ... اشکالاتی داره

  5. #5

    نقل قول: ایجاد امنیت نسبی در نرم افزار نوشته شده با C#‎ چگونه امکان پذیر است؟

    ممنونم پس فایل exe رو از طریق Smart Assembly کل مسائل امنیتی رو روش پیاده کنم(اکثر گزینه هاش رو) کافیه؟
    فقط یه سوال دارم الان یه پروژه ملی داریم تو سازمانمون و خیلی امنیتیه و مهمه از همین ClickOnce استفاده کرده چطور یه پروژه مهم در سطح ملی از این روش استفاده کرده که ظاهرا شرکت مهم و معتبری هم پشت اونه؟

تاپیک های مشابه

  1. فهمیدن اینکه وب سایت منظور با چه برنامه ای نوشته شده است؟
    نوشته شده توسط علی جولای مفرد در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1397, 22:26 عصر
  2. سوال: ایا طراحی سایت همان طراحی قالب است؟
    نوشته شده توسط shayanboy2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 دی 1397, 14:00 عصر
  3. بهترین ssl یرای وب سایت شما کدام است؟
    نوشته شده توسط avestakarami در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1396, 11:20 صبح
  4. سوال: آیا استفاده از لوگوی یک سایت برای تبلیغ همان سایت درست است؟
    نوشته شده توسط 595959 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 10:02 صبح
  5. ایا امکان به عقب برگرداندن کرسر رایت در کار با فایل در C++‎ هست؟
    نوشته شده توسط ajn1370 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 02:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •