نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: php

  1. #1

    php

    امکانش هست با php دستور بدیم bootstrap sweet alert یا bootstrap toastr نمایش داده بشن ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: php

    php زبان سمت سرور هستش و javascript زبان سمت کلاینت
    یعنی وقتی شما درخواست یک صفحه رو میدی با مرورگرت اول کدای php توی سرور اجرا میشن
    بعد سرور نتیجه خروجی php رو به همراه کد های html , javascript میفرسته به مرورگر کاربر و کدای html, js توی مرورگر کاربر اجرا میشن و خروجی کل رو میبینه کاربر




    بستگی به سناریوت داره و باید با مثال بگی میخای چیکار کنی ولی در کل میتونی کدای js رو با php اینجوری اجرا کنی



    <?php

    echo "<script>('#toast').toast('show');</script>" ;

    ?>


    ولی باید توجه داشته باشی روش اجرا اون جوریه که گفتم کدا همزمان اجرا نمیشن کدای php اول تو سرور اجرا میشن بعد کدای js توی مرورگر کاربر اجرا میشن

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •