نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال در مورد system collection generic list در Entity Frame Work Model

  1. #1

    سوال در مورد system collection generic list در Entity Frame Work Model

    سلام به همه عزیزان حرفه ای. بنده مبتدی هستم در #C.
    "I have a database named "mydatabase" and a table named "myfriends


    بعد از افزودن Entity Frame Work model برای اتصال به پایگاه داده ام: داریم


    public partial class myfriend
    {
    public int ID { get; set; }
    public string FirstName { get; set; }
    public string LastName { get; set; }
    }
    به هر حال سوال بنده اینه:




    static void Main(string[] args)
    {

    mydatabaseEntities MyDB = new mydatabaseEntities();



    List<myfriend> NewFriend1 = new List<myfriend>
    {
    new myfriend(){
    FirstName="Arezoo"
    ,LastName="SheringTon"
    ,Age=23}
    };



    myfriend NewFriend2 = new myfriend()
    {
    FirstName = "Arash",
    LastName = "Ghayour",
    Age = 25
    };


    MyDB.myfriends.Add(NewFriend1); // It is true :)
    MyDB.myfriends.Add(NewFriend2); // It is false :(


    1.jpg

    چرا نمیتوان یک نمونه از List را به جدول افزود اما میتوان یک نمونه از کلاس myfriend را به جدول myfriends اضافه کرد؟؟
    سپاس از اینکه وقت می ذارید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (25.3 کیلوبایت, 15 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد system collection generic list در Entity Frame Work Model

    برای افزودن لیستی از اشیا از متد AddRange استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 23 بهمن 1398 در 18:53 عصر

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد system collection generic list در Entity Frame Work Model

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan_kabiri_33 مشاهده تاپیک
    چرا نمیتوان یک نمونه از List را به جدول افزود اما میتوان یک نمونه از کلاس myfriend را به جدول myfriends اضافه کرد؟؟
    سپاس از اینکه وقت می ذارید

    وقتی یک متغیر از نوع لیست تعریف شود، هر عضو آن میتواند از نوع myfriend باشد و خود لیست یک نمونه از myfriend نیست تا بتواند به myfriends افزوده شود. چون توضیح نامفهوم بود مثال زیر را بیان میکنم:
      myfriend temp1 = MyDB.myfriends.Where(x => x.ID >= 4).();
    List<myfriend> temp2 = MyDB.myfriends.Where(x => x.ID >= 4).ToList();
    توضیح اینکه در مثال اول در اینجا ارور خواهد داد. چون نمیتوان چندین نمونه از myfriend را داخل temp1 قرار داد و temp1 فقط میتواند یک نمونه از myfriend را داخل خود جای دهد.
    اما temp2 یک لیست است که هر عضو آن میتواند یک نمونه از myfriend باشد و در این مثال این لیست شامل چندین نمونه از myfriend می باشد.

    لذا میتوان یک عضو را به دیتا بیس افزود اما نمیتوان با کمک list چندین عضو را به دیتا بیس اضافه کرد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا Cannot implicitly convert type 'System.Collections.Generic.List<AnonymousType#1>' to 'System.Col
    نوشته شده توسط download69 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1396, 00:41 صبح
  2. سوال: ایجاد فیلد های اضافی برای جدول رابط در رابطه چند به چند در entity frame work
    نوشته شده توسط hadi_shz67 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1394, 22:03 عصر
  3. مشکل در کانفیگ entity frame work
    نوشته شده توسط sonicuser در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 16 شهریور 1393, 17:26 عصر
  4. مبتدی: entity frame work
    نوشته شده توسط sepehrforough در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 بهمن 1392, 22:41 عصر
  5. سوال: معادل عبارت در entity frame work
    نوشته شده توسط htmbarnamenevisl در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1391, 10:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •