نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راهنمائی در خصوص اجرای کوئری

  1. #1

    راهنمائی در خصوص اجرای کوئری

    با سلام و احترام
    لطفا اساتید محترم راهنمائی بفرمایند که چرا این کوئری اجرا نمی شود و در صورت امکان فایل را اصلاح بفرمایند . ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,771

    نقل قول: راهنمائی در خصوص اجرای کوئری

    متد execute فقط برای action query معنی داره (یعنی insert/update/delete)

    برای select باید نتیجه رو در یک recordset بریزین

  3. #3

    نقل قول: راهنمائی در خصوص اجرای کوئری

    با سلام و احترام
    ممنون از پاسخ شما استاد گرامی
    اگر امکان دارد لطفا فایل پیوست را اصلاح بفرمائید . ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,771

    نقل قول: راهنمائی در خصوص اجرای کوئری

    خب چیزی برای اصلاح نیست!

    خواسته تون رو بگین.

  5. #5

    نقل قول: راهنمائی در خصوص اجرای کوئری

    با سلام و احترام
    استاد گرامی
    من کد vba را برای درست کردن یک کوئری می خواهم . یعنی به جای ساخت کوئری ، بتوان با استفاده از دستورات vba یک سری اطلاعات را فراخوانی کرد. ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,771

    نقل قول: راهنمائی در خصوص اجرای کوئری

    برای فرم یا کنترل هایی مثل Listbox و combobox میتونین مستقیما یک select query رو به یکی از دو روش زیر استفاده کنین:
    1- در فرم
    set recordset=currentdb.openrecordset("SELECT … FROM … WHERE …")

    recordsource="SELECT … FROM … WHERE …"

    2- در ریپورت
    recordsource="SELECT … FROM … WHERE …"

    3- برای کنترل هایی مثل لیست باکس و کمبوباکس
    listbox.rowsource="SELECT … FROM … WHERE …"

    اگر قرار هست با کد یک سری عملیات روی رکوردها انجام بشه:
    dim rs as recordset
    set rs=currentdb.openrecordset("SELECT … FROM … WHERE …")




  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,771

    نقل قول: راهنمائی در خصوص اجرای کوئری

    روش ساخت کوئری با کد:
    dim qd as querydef
    set qd=currentdb.createquerydef("qry_name", "SELECT … FROM … WHERE …")


  8. #8

    نقل قول: راهنمائی در خصوص اجرای کوئری

    با سلام و احترام
    ممنون از راهنمائی شما استاد گرامی

تاپیک های مشابه

  1. راهنمائی در خصوص صفحه لاگین
    نوشته شده توسط morypory در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1396, 11:06 صبح
  2. سوال: نظرسنجی در خصوص انتخاب طرح فرم اصلی نرم افزار
    نوشته شده توسط as987498749874 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 02 بهمن 1393, 23:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •