نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    Question راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    با سلام
    طبق تصویر ،من سه textbox متصل به Query در فرمم دارم که با وجود اینکه در رویدادهای On load ، Before Update ، After update هر سه Textbox و فرم رو با کد Requery میکنم و در On current با ماکرو فرممو Refresh میکنم ، تا کلید F5 رو نزنم این سه textbox آپدیت نمیشن!
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    Me.Text158.RequeryMe.Text154.Requery
    Me.Text156.Requery
    Me.Refresh


    1.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : یک شنبه 27 بهمن 1398 در 12:52 عصر دلیل: افزودن درخواست راهنمایی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    یک نمونه ساده شده در حد بازسازی موقعیت بگذارین تا بشه سازوکار رو بررسی کرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    http://yekupload.ir/90eba59df477025b...5_-_Copy.accdb
    این لینک نمونه فایل هست.

    لازم به توضیحه که من یک Table دارم که ردیف های آن شامل اعداد 200 تا 300 هست.
    و یک تکست باکس که عدد تصادفی بین 200 تا 300 رو برمیگردونه
    با استفاده از یک Query ردیف شماره موجود در textbox رو از table برداشته و روی فرمم نمایش میدم.
    منتها مشکل اینه که زمان باز شدن فرم Textbox ها Requery نمیشن و حتما باید F5 رو بزنی.
    form.jpg

    Form Load.JPG

    Table.JPG

    Query.JPG

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار شاگرد آرام
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    122

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    دوست عزیز پیشنهاد می کنم یک ماژول اینجاد کرده و در ماژول یک تابع به نام زیر تعریف کنید

    Public Function getInt() As Integer
    getInt = Int((300 - 200 + 1) * Rnd + 200)
    End Function



    بعد شرط کوئری رو به نام تابع تغییر بدین . فکر کنم حل بشه . موفق باشین



    http://h63.ir

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    متاسفانه با error مواجه میشم
    ممکنه راهنمایی کنید ؟
    mod.JPG

    query.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : یک شنبه 11 اسفند 1398 در 10:17 صبح دلیل: تغییر متن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    مشکلی که در فرم شما هست به bound بودن اون برمیگرده،
    برای خواسته شما (نمایش رندوم یک رکورد از یک جدول مستقل از فرم هنگام باز شدن اون - اگر درست گرفته باشم) نیازی به این کار و رفرش های متعدد نیست :

    1- فرم رو unbound کنید و تمام refresh/requery ها رو از کدها بردارین.
    2- به کوئری englishlearn هم نیازی نیست، حذف کنید.
    3- انتخاب رکورد رندوم در جدول randomsentence فیلد row (یا id یا ...) نیازی نیست که حتما به ترتیب باشه (توضیح میدم) ولی باید یکتا باشه.
    4- کنترل text157 رو به combobox تغییر بدین (و اسم با معنی براش انتخاب کنید sentences) :
    rowsource = randomsentence
    column count = 4

    5- control source کنترل های text156 , … رو به ستونهای متناظر با کمبوباکس sentences منسوب کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    نمای فرم
    1.png

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    در جدول randomsentence فیلد row رو حذف و بجاش یک فیلد autonumber میگذاریم (برای اطمینان از یکتا بودن اون) :
    3.PNG

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    حالا میریم سروقت کد نویسی:

    قبل از هر چیز، انتخاب یک رکورد بصورت random براساس مقدار یک فیلد (در نمونه شما row) و در یک بازه فقط زمانی منطقی هست که مطمئن باشیم بازای تمام مقادیر در اون بازه (در مثال شما از 200 تا 300) حتما یک رکورد با مقدار فیلد در این بازه وجود داره (یعنی 101 رکورد باید داشته باشیم)
    حتی در همین جدول هم مقادیر حذف شده دارید (94 رکورد بجای 101 رکورد) بنابراین کد شما (یا آقای آرام) بفرض کار کردن هم برای مقادیر حذفی به مشکل میخورن.

    روش درست این هست که به جای تابعی که یک مقدار random بین 200 تا 300 برگردونه، از تابعی که یک مقدار random بین 0 تا recordcount-1 برگردونه بعنوان record position استفاده کنیم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    اگر فقط یکبار و در form load قرار هست مقدار random بگیرید نیازی به نوشتن روتین جداگانه نیست و میتونین در همون رخداد کدش رو بگذارین.

    ولی چون توابعی مثل همین برگردوندن یک مقدار random در یک بازه، معمولا پرکاربرد هستن بهتره اونها رو در یک ماجول جداگانه تعریف کنین تا در تمام برنامه در دسترس باشن.

    Private Sub Form_Load()
    RandomSentence
    End Sub
    Sub RandomSentence()
    Sentences = Sentences.ItemData(RndX(0, Me.Sentences.ListCount - 1))
    End Sub
    Public Function RndX(MIN As Long, Max As Long) As Long
    Randomize Timer
    RndX = Int((Max - MIN + 1) * Rnd + MIN)
    End Function


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    در دیتابیس پیوست کمبو sentences رو مخفی نکردم تا طرز کارش رو متوجه بشین
    همینجور یک باتن roll هم گذاشتم تا بتونین random بودن رو تست کنین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    پس از گفتار:

    1- قرار بود فقط نمونه ساده شده برنامه رو بگذارین - یعنی تمام ابجکت ها و کدهای غیرضروری برداشته بشن تا بشه مشکل رو دید؛
    بخصوص کدهای مزاحم autoexec!

    2- در برنامه ای که آپلود کردین یک سری تصاویر هست که باعث میشه حتی پس از compact کردن حجمش بالا بمونه - من این تصاویر رو حذف کردم ولی به یاد داشته باشین برای همه در دسترس هست!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار شاگرد آرام
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    122

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    دوست عزیز تابع رو در یک ماژول جداگانه تعریف کنید . احتمالا تابع رو در فرم تعریف کردین.



    http://h63.ir

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    ممنون از راهنمایی کاملتون
    به این مشکل برخوردم و نمیدونم ایراد از کجاست!
    error.JPG

    mis.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : دوشنبه 12 اسفند 1398 در 13:30 عصر دلیل: اضافه کردن تصویر دوم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Milad_ATM مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمایی کاملتون
    به این مشکل برخوردم و نمیدونم ایراد از کجاست!
    error.JPG

    mis.JPG
    بنظر میاد مشکلی در آفیس داشته باشین ،
    یک احتمال این هست که آفیس 64 بیت یا ورژن دیگه ای جز 2013 داشته باشین و کامپایلر اون به ترکیب rnd (که singleهست) و min-max (که long هستن) حساس باشه.
    یکی از دو راه زیر رو تست کنین:
    1- تابع Rndx رو حذف و کدش رو مستقیما استفاده کنید.
    2- مقادیر min-max رو single یا integer بگذارین.

  16. #16

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    بجای ستاره % روتست کن

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    اینجا * اپراتور ضرب هست!
    اون % برای like در شرط sql به کار میره و کلا بی ارتباط به این داستان.

  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1398
    محل زندگی
    تهران شیخ بهایی
    پست
    2

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    وکالت امور قرارداد های تجاری
    هر رابطه ی تجاری اعم از فروش، اجاره، حمل و نقل، نمایندگی انحصاری و … با تنظیم یک قرارداد آغاز میگردد در قرارداد ها چهارچوب روابط کاری اشخاص مشخص گردیده و تعهدات آنها تعیین میگردد نحوه تنظیم قرارداد و اشراف بر آن می تواند شما را از مراجعات مکرر به محاکم قضایی بی نیاز نماید.


    با عنایت به آنکه در قانون مدنی عقود به دو دسته عقود معین و عقود غیر معین تقسیم میشوند بسیار حائز اهمیت است که با توجه به نوع قرارداد بدانیم که قرارداد تنظیمی جزء کدام دسته از عقود محسوب میشود چرا که عقود معین غالبا دارای چهارچوب مشخصی از سوی قانونگذار می باشد که گاها توافق بر خلاف آن ممکن نیست از اینرو اشراف بر مبانی قانونی می تواند قالب عقود و قرارداد ها را تعیین نماید.


    از اینرو گام اول در امور قرارداد ها تهیه و تنظیم یک قرارداد خود با شرایط درست و منصفانه و مطابق استاندارد های قانونی می باشد حال شاید برخی بگویند بسیار دیده شده است که یک قرارداد بسیار خوب تنظیم گردیده است اما باز هم طرفین آن دچار مشکل گردیده و به دادگاه مراجعه نموده اند پاسخ ما به آنها این است که تنظیم یک قرارداد خوب به معنای تضمین روابط خوب و حسنه فی مابین طرفین قراراداد نمی باشد چراکه عدول هر یک از طرفین قرارداد از تعهدات قراردادی خوب سبب بروز اصطکاک و گاه مراجعه به محاکم دادگستری می شود لیکن چنانچه شما با یک قرارداد درست به دادگاه مراجعه نمایید بسیار سریع تر و بهتر مسائل شما حل و فصل خواهد شد ما مفتخریم که در تنظیم قراردادها حقوقی و تجاری پیشرو بوده و بهترین خدمات را در حوزه تنظیم قرارداد به شما ارایه خواهیم نمود.
    https://lawyerlaw.ir/
    https://bit.ly/2WfmxgT

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: راهنمایی در خصوص عدم Refresh فرم

    الان باید به متن ارسالی شما چه پاسخی بدیم
    امور قراردادها !!!؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی جهت Refresh گرید در تمام سیستم ها
    نوشته شده توسط sadeghpa80 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1396, 14:33 عصر
  2. سوال: با refresh شدن صفحه جایی که خطا رخ داده نشان داده شود
    نوشته شده توسط mahtab kf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1392, 11:25 صبح
  3. راهنمایی در خصوص ذخیره فایل در بانک SQL
    نوشته شده توسط JaVa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 آذر 1392, 15:20 عصر
  4. راهنمایی در رابطه با Refresh کردن قسمتی از صفحه وب سایت
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 15:15 عصر
  5. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •