نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: sender.tag

  1. #1

    sender.tag

    سلام دوستان
    کسی می دونه معادل این دو تا دستور در C#‎ چیه ؟Sender.Tag و this.Handle
    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Cool

    اولی که خودشه intPtr هم بر میگدونه


    this.Handle;

    دومی کارش چیه ندیدمش

  3. #3
    خیلی ممنون ازاینکه جواب دادین
    sender.tag را می گید کارش چیه؟ مثلا وقتی برای click چند تا button از یک تابع استفاده می کنیم sender.tag مشخص می کنه که در حین اجرا کدام یک از button ها فشرده شده اند ...
    امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ...
    در مورد اولی هم توی کد من error می ده !!!!
    متشکرم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    آهان واسه این کار میخوای

    اگه دوتا button داشته باشی و از یک متد برای click آنها استفاده کنی متد زیر میتونه کمکت کنه تا بفهمی کدوم زده شده



    privatevoid button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(((Button)sender).Name);
    }




    باز اگه منظورت رو درست نفهمیدم بگو
    --------------------
    اولی هم کجا مشکل داره
    error رو بگذار اینجا
    یا بگو چیکار میخوای بکنی
    آخرین ویرایش به وسیله ARA : چهارشنبه 24 آبان 1385 در 11:07 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    نقل قول نوشته شده توسط negar84
    خیلی ممنون ازاینکه جواب دادین
    نقل قول نوشته شده توسط negar84
    sender.tag را می گید کارش چیه؟ مثلا وقتی برای click چند تا button از یک تابع استفاده می کنیم sender.tag مشخص می کنه که در حین اجرا کدام یک از button ها فشرده شده اند ...
    امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ...
    در مورد اولی هم توی کد من error می ده !!!!
    متشکرم.
    سلام
    دلیل خطا دادن اینه که Sender از جنس object هست که Tag نداره، شما باید از Casting استفاده کنید. یعنى اگه مثل مثال خودتون رویداد click رو براى چند button مى‌نویسید به این شکل عمل کنید.

    Button myButton = (Button)Sender;
    switch (myButton.Tag){
    }

    البته براى تشخیص این که کدام دکمه زده شده غیر از tag، روش دیگرى نیز وجود دارد. فرض کنیم که دکمه‌ى btnNew را در فرم تعریف کرده‌ایم مى‌توانید از روش زیر استفاده کنید.

    if (myButton.equals( btnNew){
    }
    صبا صبوحى

  6. #6
    سلام دوستان
    از لطفی که می کنید و جواب می دین واقعا سپاسگزارم ....
    من راه حل هاتون رو امتحان می کنم امیدوارم به نتیجه برسم
    باز هم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. آبجکت Sender ?
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 21:42 عصر
  2. P Sender
    نوشته شده توسط Und3rzir0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 شهریور 1386, 22:59 عصر
  3. آبجکت sender در رویداد کلیک
    نوشته شده توسط adabyron در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 13:15 عصر
  4. نحوه‌ی استفاده از ُSender چگونه است؟
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 22:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •