نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: برای گزارش گیری ماهانه چکار کنم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    127

    برای گزارش گیری ماهانه چکار کنم ؟

    سلام و درود بدجوری گیرم یعنی نمی دونم چیکار کنم سوالم جوری نیست بتونم سرچ کنم تنها سوال کردن میمونه

    یه نرم افزار دارم می خوام ازش گزارش ماهانه بگیرم راستش دو قلم جنس بیشتر هم نداره خلاصه وقتی گزارش می گیرم فرضا بگه جنس شماره یک این مقدار فروش داشته دومی این مقدار
    با فست ریپورت میام گزارش رو می گیرم اما الان مشکل اینه من چجوری ماهانه این گزارش رو تهیه کنم

    چند فکر داشتم اول

    داخل دیتابیس ( اکسس هست‌ ) بیام و یه فیلد بسازم برای گرفتن تاریخ اما یه مشکل هست خوب اگه من تاریخ رو از کاربر بعد هر ثبت بگیرم که فیلد قبلی از دست میره و تاریخ هم بروز میشه پس قائدتا تایم تو این مورد بی ارزش میشه

    مورد دوم گفتم بیام بابت هر جنسی که می برن یه فیلد ساخته بشه که تاریخش رو تو دیتابیس ثبت کنه ولی اینم نمی شه چون هم دیتابیس رو شلوغ می کنه هم اینکه نرم افزار درسته دوتا جنس بیشتر نداره اما مشتری هاش تقریبا ثابت هستن ( تو نرم افزار دارای حساب کاربری هستن )‌

    خوب اگه قرار خود فست ریپورت این کارو برام انجام بده ( زیاد گشتم فعلا چیزی در این مورد پیدا نکردم ) حتی اگه باشه هم بر چه حسابی میاد ماهانه به من گزارش میده در حالی که من اصلا این فیلد رو ندارم تا ازش حساب ببره خوب شاید بگید این برنامه که نیاز به این نداره براش حساب ماهانه بگیری

    راستش مشتری ازم می خوام درآمد ماهانش رو براش محاسبه کنم اما هرجور نگاه می کنم روشی به فکرم نمی یاد اساتید عزیز لطفا خواهشا اگه روشی هست بگید کاری هست بگید دیگه موندم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار shahryars
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    محل زندگی
    Rio
    پست
    69

    نقل قول: برای گزارش گیری چیکار کنم ؟

    سلام
    من نتونستم دقیقا سوال رو متوجه بشم
    البته من با فست ریپورت کار نکردم با استیمول سافت کار کردم.
    به هرحال
    شما گزارش ماهانه میخواید بگیرید، خب یه مبدا زمانی رو ذخیره کنید و هرروز که نرم افزار باز میشه توی load بیاد زمان امروز رو منهای زمان مبدا کنه و ببینه آیا یک ماه شده یا نه
    اگه یک ماه شده بود یا از یکماه گذشته بود گزارش بگیره و تاریخ امروز رو دوباره به عنوان مبدا تعریف کنه و اگه نگذشته بود هیچکاری نکنه
    الان سوال چیه من متوجه نمیشم!

  3. #3

    نقل قول: برای گزارش گیری چیکار کنم ؟

    سلام.
    اول:
    داخل دیتابیس ( اکسس هست‌ ) بیام و یه فیلد بسازم برای گرفتن تاریخ اما یه مشکل هست خوب اگه من تاریخ رو از کاربر بعد هر ثبت بگیرم که فیلد قبلی از دست میره و تاریخ هم بروز میشه پس قائدتا تایم تو این مورد بی ارزش میشه
    یعنی چی فیلد قبلی از دست میره! اگه شما نیاز به ثبت تاریخ ویرایش ردیفتون داشته باشید باید یه فیلد برای ثبت -تاریخ ویرایش ردیف- بجز تاریخ ثبت ردیف اضافه کنید.

    دوم:
    راستش مشتری ازم می خوام درآمد ماهانش رو براش محاسبه کنم اما هرجور نگاه می کنم روشی به فکرم نمی یاد اساتید عزیز لطفا خواهشا اگه روشی هست بگید کاری هست بگید دیگه موندم
    هر فروشگاه یا فروشنده ای برای مشتری ها (اگه کارش ثبت اطلاعاتش باشه) برای هر بار خرید - طبق تاریخ و شماره - فاکتور داره که شما برای حساب ماهیانه کافیه بین فاکتور ها اونهایی که توی یک ماه هستند مبالغ فاکتور ها رو با هم جمع بزنید اینجوری فروش ماهیانه به دست میاد.


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    127

    نقل قول: برای گزارش گیری چیکار کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    اول:
    یعنی چی فیلد قبلی از دست میره! اگه شما نیاز به ثبت تاریخ ویرایش ردیفتون داشته باشید باید یه فیلد برای ثبت -تاریخ ویرایش ردیف- بجز تاریخ ثبت ردیف اضافه کنید.

    دوم:

    هر فروشگاه یا فروشنده ای برای مشتری ها (اگه کارش ثبت اطلاعاتش باشه) برای هر بار خرید - طبق تاریخ و شماره - فاکتور داره که شما برای حساب ماهیانه کافیه بین فاکتور ها اونهایی که توی یک ماه هستند مبالغ فاکتور ها رو با هم جمع بزنید اینجوری فروش ماهیانه به دست میاد.
    سلام ممنون بابت جوابتون در مرحله اول خواستم این کارو بکنم اما به دلایلی نمی شه

    نقل قول نوشته شده توسط shahryars مشاهده تاپیک
    سلام
    من نتونستم دقیقا سوال رو متوجه بشم
    البته من با فست ریپورت کار نکردم با استیمول سافت کار کردم.
    به هرحال
    شما گزارش ماهانه میخواید بگیرید، خب یه مبدا زمانی رو ذخیره کنید و هرروز که نرم افزار باز میشه توی load بیاد زمان امروز رو منهای زمان مبدا کنه و ببینه آیا یک ماه شده یا نه
    اگه یک ماه شده بود یا از یکماه گذشته بود گزارش بگیره و تاریخ امروز رو دوباره به عنوان مبدا تعریف کنه و اگه نگذشته بود هیچکاری نکنه
    الان سوال چیه من متوجه نمیشم!

    و سلام هم خدمت شما ببینید راستش جوابش رو این جوری حل کردم تاریخ رو به دیتابیس دادم اما همراه باهاش یه AUTONUMBER هم گذاشتم که حالا برخی از مشتریان مال خود اونجا هستن بماند ولی اگر فردی اومد جنس شماره یک رو خرید به جنس یک اتومات یک اتونامبر بده

    البته این فقط یه ایده هست راستش داخل نرم افزار استفاده نکردم و تصمیم هم گرفتم استفاده نکنم بزارم داده ها برای همیشه ذخیره بمونن و اگر اطلاعاتی خواست به مدیریت نشون بده به صورت کلی

    و اما ادامه هر خرید یه نامبر بهش میده همراه با تاریخ خرید اون محصول

    گفتم قبلی پاک میشه فرض کنید شما خودتون کد یک هستید تو نرم افزار وقتی خرید می زنید قیمت رو وارد می کنم اطلاعات جدید جایگزین قبلی میشه که شامل خرید هم میشه

    برای همین اما با این کار و دادن اعداد خودکار که دیتابیس اون رو خودش میده (‌تست نکردم بازم میگم ) اما احتمال زیاد جواب بده فک نمی کنم سیستم مشکل داشته باشه

    البته از یه نظر این کار مشکلاتی داره که به نظرم برای دیتابیس اکسس زیادی بزرگه و SQL راحت تر جواب این مدل نرم افزار ها رو میده و چون نرم افزار مکان کوچیکی هست تصمیم گرفتن بی خیال بشم

    مشکل که داره و خیلی هم کوچیک نیست تکرار هست خوب فکر کنید یک دیتابیس هر بار بیاد فرضا کاربر شماره یک بخواد جنس شماره یک رو بخره به دیتابیس مدام جنس یک اضافه میشه اما در حالی که الان کاری که کردم اومدم کل خرید ها رو محاسبه می کنم ( به دو بخش تبدیل کردم خرید های که نقدی میدن و خرید های که میشه بدهی برای بعد ) هر کدوم رو به صورت انی نشون میده بجایی تکرار

    البته بازم میگم نرم افزار مکان کوچیکی هست و چون قرار حداقل چند سال با همین دیتابیس سر کنه ( که باید هم جواب گو باشه ) پس سعی کردم تنها مواردی که در دیتابیس قرار ساخته بشه فقط حساب کاربری برای افراد جدید و اضافه شدن چند فیلد مثل نام کاربری و شماره و خرید های نقدی و غیر نقدی بود

    با این حال ممنون از شما بابت راهنمایی هاتون
    آخرین ویرایش به وسیله esmael_g : سه شنبه 29 بهمن 1398 در 16:54 عصر دلیل: اشتباه لفظی

  5. #5

    نقل قول: برای گزارش گیری ماهانه چکار کنم ؟

    به نظر میاد طراحی دیتابیس مشکل داره. شما ساختار و روابط جداول رو قرار بدید تا بررسی بشه.

  6. #6

    نقل قول: برای گزارش گیری ماهانه چکار کنم ؟

    دوست عزیز شما تو تحلیل دیتابیس مشکل داری، از توضیحاتت چیز زیادی دستگیرم نشد جداولت رو بذار تا راهنمایی کنیم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    298

    نقل قول: برای گزارش گیری ماهانه چکار کنم ؟

    سوالتون مبهمه نمونه فایل بگذارید لطفا

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •