نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی به آبجکت از یک فرم دیگر در فرم اصلی

  1. #1

    Question دسترسی به آبجکت از یک فرم دیگر در فرم اصلی

    با سلام به همه
    من در برنامه وقتی کاربر لاگین می کند بر اساس نوع کاربری معمولی یا مدیر سیستم باید به یه سری از آبجکت های در فرم ها دسترسی یا عدم دسترسی داشته باشد.
    من می خوام در فرم اصلی به بقیه آبجکت های فرم های دیگرم دسترسی پیدا کنم و خصوصیاتشون رو تغییر بدم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با سپاس.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    شیراز-کرمانشاه
    پست
    321

    نقل قول: دسترسی به آبجکت از یک فرم دیگر در فرم اصلی

    سلام
    منظورتون اینه که میخواید سطح دسترسی تعریف کنید؟

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به آبجکت از یک فرم دیگر در فرم اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط MasoudAdmin مشاهده تاپیک
    با سلام به همه
    من در برنامه وقتی کاربر لاگین می کند بر اساس نوع کاربری معمولی یا مدیر سیستم باید به یه سری از آبجکت های در فرم ها دسترسی یا عدم دسترسی داشته باشد.
    من می خوام در فرم اصلی به بقیه آبجکت های فرم های دیگرم دسترسی پیدا کنم و خصوصیاتشون رو تغییر بدم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با سپاس.
    ابتدا در کلاس های فرم تون یک تغییری بدهید تا بتوانیم سریع و به سادگی به شیء فرمی که باز شده دسترسی داشته باشیم.
    1. در ابتدای کد کلاس فرم یک متغیر public static به نام Instance تعریف می کنیم تا مشخص کننده شیء فرم باشد.
    2. در متد سازنده کلاس آن متغیر Instance را با this مقدار دهی می کنیم.


    public partial class Form1 : Form
    {
    public static Form1 Instance;

    public Form1()
    {
    Instance = this;
    InitializeComponent();
    }


    حالا در هر جایی از برنامه اگر بخواهید به فرم Form1 ای که باز شده اشاره کنید، Form1.Instance در دسترس شما است.

    برای دسترسی به کنترل هایی که روی فرم قرار داده اید، در هنگام طراحی فرم روی آنها کلیک کرده و در پنجره Properties مشخصه Modifiers شان را از مقدار پیشفرض Private به Public تغییر بدهید.
    مثلا اگر می خواهید از هر کلاس دلخواهی به Form1.Instance.textBox1.Text دسترسی داشته باشید، ابتدا در هنگام طراحی فرم Form1 کنترل textBox1 را انتخاب کرده و مشخصه textBox1.Modifiers را از Private به Public تغییر بدهید.

    modifiers.png

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به آبجکت از یک فرم دیگر در فرم اصلی

    با سلام و سپاس فراوان

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 12:43 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1395, 13:16 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1390, 11:14 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1389, 07:37 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •