نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل رشته به کلاس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    تبدیل رشته به کلاس

    سلام
    من یک کتابخونه برای کار با تاریخ شمسی نوشتم که مشابه DateTime خود دات نت هست
    چیز های:
    • adddays
    • addmonth
    • addyear
    • تفریق دو تاریخ شمسی
    • مقایسه ی دو تاریخ
    • و...


    حالا مشکلی که دارم اینه که:
    فرض کنید در mvc اکشنی مثل زیر ایجاد میکنیم:
     
    Public void GetDate(DateTime dt){
    Response.Write(dt.ToString())
    }


    حالا این ادرس رو به صورت زیر فراخانی میکنیم:
    http://localhost/Home/GetDate?dt=2020/02/02

    این متغیر dt که الان در ادرس به صورت یک متن ارسال کردیم خود به خود به DateTime تبدیل میشه در اکشن
    اما اگه اکشن رو به صورت زیر بنویسیم:
     
    Public void GetDate(PersianDate dt){
    Response.Write(dt.ToString())
    }



    و مجددا ادرس رو به صورت زیر فراخانی کنیم:
    http://localhost/Home/GetDate?dt=1398/12/02

    حالا اون متقیر dt نول هست

    میخوام بدونم در اونجا چطور یه رشته تبدیل شده به DateTime اما در اینجا تبدیل نشده
    این رو هم اضافه کنم که کلاس PersianDate تا حد زیادی به کلاس DateTime شبیه هست.

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: تبدیل رشته به کلاس

    سلام. منظورتون از شباهت کلاس ها چیه؟ - یا کلاس باید موروثی باشه یا CType Operator (تبدیل به کلاس DateTim) رو به کلاس اضافه کرده باشید.
    اگر هم مشکل از تبدیل به رشته باشه باید یک CType برای تبدیل به رشته به کلاست اضافه کنی.
    احتمالا مقدار dt که بعنوان ورودی فراخوانی می کنید. نوع محتواش DateTime هست برا همین جواب می گیرید نه از کلاس خودتون.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : شنبه 03 اسفند 1398 در 12:16 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: تبدیل رشته به کلاس

    منظورتون از شباهت کلاس ها چیه؟
    منظورم از نظر متد ها و پارامتر هاست

    احتمالا مقدار dt که بعنوان ورودی فراخوانی می کنید. نوع محتواش DateTime هست برا همین جواب می گیرید نه از کلاس خودتون.
    خب وقتی من یه تاریخو ارسال میکنم به اکشن خود به خود تبدیل به نوع datetime میشه...اما وقتی یه تاریخو ارسال میکنم به اکشن دوم تاریخ خود به خود تبدیل نمیشه به persiandate میخوام بدونم تو datetime چه اتفاقی میفته که خود به خود تبدیل میشه اما اینجا نمیشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: تبدیل رشته به کلاس

    ما که نمی دونیم کلاستو به چه شیوه نوشتی! کلاس dateTime برای برنامه تعریف شده است. تبدیل شدن کلاس ها به انواع محتوای دیگه دستور می خواد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •