نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تیک خوردن و غیرفعال سازی اتومات checkbox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    131

    تیک خوردن و غیرفعال سازی اتومات checkbox

    سلام و درود
    یک سوال سه تا چک باکس دارم تو برنامه چجوری میشه وقتی که اولین چک باکس تیک خورد ( دو تایی دیگه غیر فعال شن )
    یعنی فقط با تیک خوردن چک باکس ( تو این قسمت نباید رو هیچ دکمه ای کلیک کنیم )‌

    اومدم تو فورم لود به شرط گذاشتم که اگر چک باکس اول فعال شد دومی و سومی غیر فعال اما نشد

    تو رویداد چک چنج هم همین کارو کردم بازم نشد تو نت هم گشتم اما همین حالت عادی رو توضیح میده راهی هست لطفا کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: تیک خورن و غیر فعال سازی اتومات چک باکس


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (Control ctl in checkBox1.Parent.Controls)
    {
    if (ctl is CheckBox)
    {
    ((CheckBox)ctl).CheckedChanged += checkedChanged;
    }
    }
    }

    private void checkedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    var chk = (CheckBox)sender;
    foreach (Control ctl in chk.Parent.Controls)
    {
    if ((ctl != chk) && (ctl is CheckBox))
    {
    ctl.Enabled = (chk.Checked == false);
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    131

    نقل قول: تیک خورن و غیر فعال سازی اتومات چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (Control ctl in checkBox1.Parent.Controls)
    {
    if (ctl is CheckBox)
    {
    ((CheckBox)ctl).CheckedChanged += checkedChanged;
    }
    }
    }

    private void checkedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    var chk = (CheckBox)sender;
    foreach (Control ctl in chk.Parent.Controls)
    {
    if ((ctl != chk) && (ctl is CheckBox))
    {
    ctl.Enabled = (chk.Checked == false);
    }
    }
    }
    ممنون اما یک مشکل هست ببینید من 4 تا چک باکس دارم که هر دوتا باید از هم متفاوت باشن
    یعنی وقتی چک باکس اول فعال شد دومی غیر فعال
    ولی سومی و چهارمی نباید غیر فعال بشن

    وقتی رو سومی زدم چهارمی غیر فعال
    خلاصه

    این جوری در نظر بگیر 2 گروه چک باکس هر گروه 2 تا داخلشون هست که گروه یک با دوم به هم ارتباط نداشته باشن کد بالا کل چک باکس ها رو غیر فعال می کنه

    حل شد ::
    برای حل مشکل اومدم بجایی فورم لود از panel استفاده کردم تو برنامه هر چک باکس رو تو پنل گذاشتم و کد قسمت فورم لود رو اونجا نوشتم خلاصه این شکلی حل شد تشکر و ممنون بابت راهنمایی
    آخرین ویرایش به وسیله esmael_g : دوشنبه 05 اسفند 1398 در 21:40 عصر دلیل: حل مشکل

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: تیک خوردن و غیرفعال سازی اتومات checkbox

    سلام

    چرا از Radio Button استفاده نمیکنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    131

    نقل قول: تیک خوردن و غیرفعال سازی اتومات checkbox

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام

    چرا از Radio Button استفاده نمیکنید؟
    سلام
    اول برای ظاهر
    دوم راستش دوتا نیستن چهار تا چک باکس هست پس زیاد فرق نداره

    البته با کد دوستمون در بالا مشکل حل شده
    آخرین ویرایش به وسیله esmael_g : سه شنبه 13 اسفند 1398 در 22:25 عصر دلیل: تکمیلی

  6. #6

    نقل قول: تیک خوردن و غیرفعال سازی اتومات checkbox

    به نظرم راه مناسب و استانداردش اینه که یک کلاس از روی ریدیوباتن بسازین و ظاهرش رو تغییر بدین.
    و همچنین برای رفتار دوتا با دوتا شون هم باید از groupbox استفاده کنید.
    این روش به هیچ کدی برای غیر فعال کردن نیاز نداره چون کار اصلی radiobutton ها همین هست.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیرفعال تیک checkbox ها
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1397, 15:32 عصر
  2. غیر فعال کردن چرخش اتوماتیک صفحه
    نوشته شده توسط parniaznet در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1393, 08:58 صبح
  3. auto checkbox چک باکس اتوماتیک
    نوشته شده توسط javadnaby در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1392, 08:42 صبح
  4. نصب اتوماتیک نرم افزار های مانند SQL ، کریستال ریپورت و غیره
    نوشته شده توسط alivafadarpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1392, 09:06 صبح
  5. غیر اتوماتیک کردن toolTip
    نوشته شده توسط rezatati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 05:12 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •