نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چندپروسه همزمان

  1. #1

    Lightbulb چندپروسه همزمان

    سلام
    ببخشید من ی مشکلی دارم اینه که مثلا میخوام از یک متود استفاده کنم که حدود 200 تا ریکوئست به سایتی که تعیین میکنم میفرسته بعد وقتی به حدود 100 تا میرسه صفحه تایم اوت میشه میخواستم ببینم راه حلی دارید برای اینکار؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چندپروسه همزمان

    زمان اجرای یک اسکریپت به طور دیفالت حدود 30 ثانیست بیشتر بشه تایم اوت میده
    اینجوری میتونی زمان رو تغییر بدی

    ini_set('max_execution_time', '100');





    من 100 ثانیه گزاشتم میتونی 0 بزار یعنی بدون محدودیت

  3. #3

    نقل قول: چندپروسه همزمان

    مرسی واقعا خیلی بهش نیاز داشتم

تاپیک های مشابه

  1. پروسه امن و طولانی
    نوشته شده توسط FreeMagic در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1391, 03:48 صبح
  2. مخفی کردن پروسه از لیست پروسه های در حال اجرا بدون استفاده از تایمر
    نوشته شده توسط farboodj1375 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1390, 13:38 عصر
  3. سوال: ایجاد کردن یک پروسه در دل پروسه دیگری به چه ترتیب است؟
    نوشته شده توسط natanz در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 14:40 عصر
  4. سوال: پروسه طولانی مدت
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1388, 11:18 صبح
  5. بحث پیرامون ویروسها و آنتی ویروسها
    نوشته شده توسط civ0003 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 32
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 13:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •