نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Sim808 آردوینو و خطای" Sim808 init error " حین راه اندازی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    Question Sim808 آردوینو و خطای" Sim808 init error " حین راه اندازی

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من یک مشکل داشتم حین راه اندازی sim808 و اردوینو uno.
    خیلی توی نت گشتم سورس داخلی و خارجی ولی متاسفانه موفق به حل مشکل نشدم.
    ماژول رو به پایه های 10 و 11 اردوینو وصل کردم وتغذیه ماژول رو در 2 حالت هم بصورت مشترک و هم بصورت جداگانه از اردوینو وصل کردم.
    جداگانه ولتاژ 9 ولت رو بهش دادم با یک اداپتور .
    سیمکارت رجیستر میشه و شناخته میشه کاملا.
    مشکل اینجاست میخوام راه اندازیش کنم نمیشه.
    اینم سورس کد:
    کد:
    #include <DFRobot_sim808.h>

    //Mobile phone number, need to change
    #define PHONE_NUMBER "+989122222222"


    DFRobot_SIM808 sim808(&Serial);


    void setup() {
    //mySerial.begin(9600);
    Serial.begin(9600);
    //********Initialize sim808 module*************
    while(!sim808.checkPowerUp()) {
    delay(1000);
    Serial.print("Sim808 init error\r\n");
    }
    Serial.println("Sim808 init success");
    Serial.println("Start to call ...");


    //*********Call specified number***************
    sim808.callUp(PHONE_NUMBER);
    }
    void loop() {
    //nothing to do
    }

    سریال اینو میده :

    کد:
    Sim808 init errorAT

    مشکل چیه بنظرتون ؟!
    ممنون از راهنماییتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: Sim808 آردوینو و خطای" Sim808 init error " حین راه اندازی

    اساتید عزیز کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. sim808 کدنویسی بسکام
    نوشته شده توسط majidmp97 در بخش AVR
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1394, 22:59 عصر
  2. سوال: یکسان سازی "ی" و "ک" دریافتی در حین استفاده از Entity framework
    نوشته شده توسط grobech در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1391, 13:15 عصر
  3. مشکل هنگام نصب لینوکس "kernel panic-not syncing attempted to kill init!"
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1390, 13:24 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •