نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: باز کردن فرم و ساخت لیبل روی فرم اول

  1. #1
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    باز کردن فرم و ساخت لیبل روی فرم اول

    سلام
    من میخوام در زمان اجرای فرم دوم یه لیبل روی فرم یک ایجاد بشه و اسم لیبل برابر کنه با اسم فرمی که باز شده.
    حالا این لیبل که روی فرم یک ایجاد شد قابلیت اینو داشته باشه که زمانی که روی اون لیبل کلیک شد همون فرم که باز شده رو فراحانی کنه.مثلا زمانی که
    فرم دو مینیمایز شده بود به حالت شو در بیاره.
    (خیلی کلنجار رفتم که بتونم اینکار انجام بدم ولی نشد) کسی ایده برای اینکار داره؟
    من مثل شما حرفه ایی نیستم.بی زحمت با کد راهنمایی کنید.
    ممنونم....

  2. #2

    نقل قول: باز کردن فرم و ساخت لیبل روی فرم اول

    سلام



    public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    Form2 frm=new Form2();
    form2 = frm;
    }
    private Form2 form2;


    private void label1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (form2.WindowState == FormWindowState.Minimized)
    {
    form2.WindowState = FormWindowState.Normal;
    }
    else
    {
    form2.Show();
    label1.Text = form2.Text;
    form2.Focus();


    }

    }



    این کد رو در فرم اول بنویسید

    روی label1 کلیک کنید form2 نمایش داده میشه
    نام label1 هم به نام فرم دو تغییر میکنه
    اگه min باشه هم max میشه
    فکوس هم میشه

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 اسفند 1398 در 22:57 عصر

  3. #3
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: باز کردن فرم و ساخت لیبل روی فرم اول

    ممنونم
    فقط اینکه موقع باز شدن فرم 2 روی فرم یک لیبل ایجاد نمیشه

  4. #4

    نقل قول: باز کردن فرم و ساخت لیبل روی فرم اول

    نقل قول نوشته شده توسط naser_cyberman مشاهده تاپیک
    ممنونم
    فقط اینکه موقع باز شدن فرم 2 روی فرم یک لیبل ایجاد نمیشه
    خواهش میکنم
    label از قبل ایجاد کردیم وقتی کلیک میکنیم مقدار تکستش تغییر میکنه و فرم2 show میشه.
    اینطور که میفرمایید هر بار که فرم2 لود شد یک label جدید ایجاد میشه اینطوری با چند کلیک چند label روی هم داریم!
    میتونین Visible لیبل رو پیشفرض false کنید وقتی فرم لود شد true کنید.


    label1.Visible = true;


    این هم کد ایجاد label


    Label label = new Label();
    label.Name = "lbl";
    label.Text = "click me!";
    this.Controls.Add(label);
    label.Top = 20;
    label.Left = 20;

    آخرین ویرایش به وسیله •♥$§█M█§$♥• : سه شنبه 06 اسفند 1398 در 23:18 عصر

  5. #5
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: باز کردن فرم و ساخت لیبل روی فرم اول

    مرسی دوست خوبم. ممنون از راهنماییت

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1401, 19:00 عصر
  2. سوال: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن
    نوشته شده توسط manit44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 17:32 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1392, 11:11 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 15:58 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 22:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •