نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از کوئری در حالت فراخوانی جداول از طریق کانکشن استرینگ

  1. #1

    استفاده از کوئری در حالت فراخوانی جداول از طریق کانکشن استرینگ

    سلام
    اگر در برنامه با استفاده از ADODB.Connection اقدام به فراخوانی جداولی که در دیتابیس دیگری هست شود و در برنامه نیاز به کوئری باشد (بلحاظ لزوم ارتباط چند جدول) به چه طریقی باید عمل کرد؟
    آیا در این حالت از دستور اسکیول باید استفاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: استفاده از کوئری در حالت فراخوانی جداول از طریق کانکشن استرینگ

    یک ado.recordset بسازین و source اون رو هر دستور sql که مایل هستین بگذارین که میتونه از چند جدول join شده هم باشه:

    dim conn as new adodb.connection
    conn.connectionstring="...."
    conn.open
    dim rs as new adodb.connection
    with rs
    .activeconnection=conn
    .source="SELECT ..."
    .open
    end with



  3. #3

    نقل قول: استفاده از کوئری در حالت فراخوانی جداول از طریق کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    یک ado.recordset بسازین و source اون رو هر دستور sql که مایل هستین بگذارین که میتونه از چند جدول join شده هم باشه:

    dim conn as new adodb.connection
    conn.connectionstring="...."
    conn.open
    dim rs as new adodb.connection
    with rs
    .activeconnection=conn
    .source="SELECT ..."
    .open
    end with


    با سلام خدمت استاد mazoolagh
    ممنون از راهنمائیتون !
    باید امتحان کنم
    سوالی دیگر در همین رابطه !
    استفاده از DLookup و Dcount در این حالت به چه صورتی است ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: استفاده از کوئری در حالت فراخوانی جداول از طریق کانکشن استرینگ

    در ado به توابع درونی اکسس دسترسی ندارین (مثل همین توابع که اسم بردین)
    باید براش تابع معادل بنویسین، یک چیزی شبیه زیر:

    const sql as string="select first([@fld]) from [@tbl] where (@whr)"
    function dlookup(fieldname as string , tablename as string , where as string) as variant
    sql=replace(sql , "@fld" , fieldname)
    sql=replace(sql , "@tbl" , tablename)
    sql=replace(sql , "@whr" , where)
    dim conn as new adodb.connection
    conn.connectionstring="...."
    dim rs as new adodb.recordset
    rs.open sql , conn
    if rs.eof then
    dlookup=null
    else
    dlookup=rs(0)
    end if
    rs.close
    set rs=nothing
    conn.close
    set conn=nothing
    end function


    فقط باید error handling بهش اضافه کنین و احتمالا اگر از یک connection در تمام برنامه استفاده میکنین (برای پرهیز از باز و بسته کردن مداوم connection برای هر عملیات) یک تابع جدا برای باز کردن کانکشن مینویسین.

  5. #5

    نقل قول: استفاده از کوئری در حالت فراخوانی جداول از طریق کانکشن استرینگ

    بسیار عالی

    با سپاس فراوان

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1398, 08:10 صبح
  2. سوال: استفاده از بسته ویرایشی بوت استرپ فارسی یا بوت استرپ اصلی؟
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1394, 10:33 صبح
  3. پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1392, 19:37 عصر
  4. پاسخ: 25
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1392, 17:39 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 21:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •