نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: محدود کردن یک سلول در دیتاگرید

  1. #1

    محدود کردن یک سلول در دیتاگرید

    با سلام
    دیتا گریدی دارم در برنامه که بعضی از سلولها فقط باید عدد دریافت کنند چه کدی باید بنویسم و در چه رویدادی ؟؟

  2. #2

    نقل قول: محدود کردن یک سلول در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط کاکرودی مشاهده تاپیک
    با سلام
    دیتا گریدی دارم در برنامه که بعضی از سلولها فقط باید عدد دریافت کنند چه کدی باید بنویسم و در چه رویدادی ؟؟
    اگر می خواهید کاربر هر چیزی که دلش میخواد تایپ کنه، اما فقط اعداد قابل تایید باشند (Validate بشن) :

    Private Sub DataGridView1_CellValidating(sender As Object, e As DataGridViewCellValidatingEventArgs) Handles DataGridView1.CellValidating
    Try
    If ((e.RowIndex <> DataGridView1.NewRowIndex) OrElse (String.IsNullOrEmpty(e.FormattedValue?.ToString() ) = False)) Then
    Convert.ToInt32(e.FormattedValue)
    End If
    Catch
    If DataGridView1.EditingControl IsNot Nothing Then
    DataGridView1.EditingControl.BackColor = Color.Yellow
    End If
    e.Cancel = True
    End Try
    End Sub

    اما اگر میخواهید اصلا نتونه کاراکتر های نامعتبر مثل حروف رو تایپ کنه :

    Private Sub editingControl_KeyPress(sender As Object, e As KeyPressEventArgs)
    If ((Char.IsControl(e.KeyChar) = False) AndAlso (Char.IsDigit(e.KeyChar) = False)) Then
    e.Handled = True
    End If
    End Sub

    Private Sub DataGridView1_EditingControlShowing(sender As Object, e As DataGridViewEditingControlShowingEventArgs) Handles DataGridView1.EditingControlShowing
    RemoveHandler DataGridView1.EditingControl.KeyPress, AddressOf editingControl_KeyPress
    AddHandler DataGridView1.EditingControl.KeyPress, AddressOf editingControl_KeyPress
    End Sub


    طبعا اگر قراره برای سطر و ستون های خاصی اعمال بشه اون رو هم با if مشخص می کنید.

  3. #3

    نقل قول: محدود کردن یک سلول در دیتاگرید

    ممنونم دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1392, 18:31 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 19:27 عصر
  3. تبدیل نوع دیتا تایپ (تبدیل دیتا تایپ های سیستمی وی بی به دیتا تایپ های بانک اطلاعاتی)
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 21:40 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •