نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: رویداد موس

  1. #1

    رویداد موس

    سلام
    در نمونه ضمیمه اگر در داخل تکست باکس کلیک کنی اشاره گر موس 100 پیکسل به سمت چپ حرکت میکنه . مثلاً اگر درنزدیکی خط جهت دار تکست باکس کلیک کنی اشاره گر بر روی کمند باتن1 قرار گرفته و باعث انجام رویداد Command1_MouseDown که نتیجه صدور یک پیغام است میشود .
    حال من میخواهم در هرجائی از تکست باکس کلیک کردم اشاره گر موس بر روی کمند باتن قرار بگیره و رویداد Command1_MouseDown را انجام بده
    باتشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: رویداد موس

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    در نمونه ضمیمه اگر در داخل تکست باکس کلیک کنی اشاره گر موس 100 پیکسل به سمت چپ حرکت میکنه . مثلاً اگر درنزدیکی خط جهت دار تکست باکس کلیک کنی اشاره گر بر روی کمند باتن1 قرار گرفته و باعث انجام رویداد Command1_MouseDown که نتیجه صدور یک پیغام است میشود .
    حال من میخواهم در هرجائی از تکست باکس کلیک کردم اشاره گر موس بر روی کمند باتن قرار بگیره و رویداد Command1_MouseDown را انجام بده
    باتشکر

    Private Const MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = &H2
    Private Const MOUSEEVENTF_LEFTUP = &H4
    Private Const MOUSEEVENTF_MIDDLEDOWN = &H20
    Private Const MOUSEEVENTF_MIDDLEUP = &H40
    Private Const MOUSEEVENTF_MOVE = &H1
    Private Const MOUSEEVENTF_ABSOLUTE = &H8000
    Private Const MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = &H8
    Private Const MOUSEEVENTF_RIGHTUP = &H10

    Private Declare Function SetCursorPos Lib "user32.dll" (ByVal X As Long, ByVal Y As Long) As Long
    Private Declare Function SendMessage Lib "user32.dll" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByRef lParam As Any) As Long
    Private Declare Function GetWindowRect Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByRef lpRect As RECT) As Long
    Private Declare Sub mouse_event Lib "user32" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cButtons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)

    Private Type RECT
    Left As Long
    Top As Long
    Right As Long
    Bottom As Long
    End Type

    Private Sub Command1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    MsgBox "Ok"
    End Sub

    Private Sub Text1_Click()
    Dim r As RECT
    GetWindowRect Command1.hwnd, r
    SetCursorPos (r.Left + r.Right) \ 2, (r.Top + r.Bottom) \ 2
    mouse_event MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0&, 0&, 0, 0
    End Sub


  3. #3

    نقل قول: رویداد موس

    احسنت

  4. #4

    نقل قول: رویداد موس

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    در نمونه ضمیمه اگر در داخل تکست باکس کلیک کنی اشاره گر موس 100 پیکسل به سمت چپ حرکت میکنه . مثلاً اگر درنزدیکی خط جهت دار تکست باکس کلیک کنی اشاره گر بر روی کمند باتن1 قرار گرفته و باعث انجام رویداد Command1_MouseDown که نتیجه صدور یک پیغام است میشود .
    حال من میخواهم در هرجائی از تکست باکس کلیک کردم اشاره گر موس بر روی کمند باتن قرار بگیره و رویداد Command1_MouseDown را انجام بده
    باتشکر
    سلام
    حالا حتما میخواین ماوس بره اونجا یا هدفتون فشرده شدن دکمه است ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5

    نقل قول: رویداد موس

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    حالا حتما میخواین ماوس بره اونجا یا هدفتون فشرده شدن دکمه است ؟
    سلام استاد !
    هردو
    رفتن به آنجا و فشرده شدن دکمه ، که با اصلاح کدها توسط دوستمون مشکل برطرف شد.
    آخرین ویرایش به وسیله atf1379 : یک شنبه 18 اسفند 1398 در 13:16 عصر

  6. #6

    نقل قول: رویداد موس

    سلام
    با استفاده از کدهای جناب the king میخواهم در هر کجای تکست باکس کلیک کردم اشاره گر در آخر تکست باکس (منتها الیه سمت چپ) و در نوک پیکان قرار گیرد
    ضمناً اندازه طول و عرض تکست باکس متغییر است .

    هدفم از اینکار اینست که باکلیک بر روی تکست باکس فرمی در منتها الیه سمت چپ تکست باکس باز شود بطوریکه از بالا فرم و تکست باکس همسطح شوند.(چیزی شبیه تصویر ضمیمه)

    شاید با کد دیگری این کار انجام شود ولی من احساس کردم شاید با استفاده از کدهای بالا بشود اینکار رو انجام داد

    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 2.png‏ (20.2 کیلوبایت, 31 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله atf1379 : جمعه 18 مهر 1399 در 17:22 عصر

  7. #7

    نقل قول: رویداد موس

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    با استفاده از کدهای جناب the king میخواهم در هر کجای تکست باکس کلیک کردم اشاره گر در آخر تکست باکس (منتها الیه سمت چپ) و در نوک پیکان قرار گیرد
    ضمناً اندازه طول و عرض تکست باکس متغییر است .

    هدفم از اینکار اینست که باکلیک بر روی تکست باکس فرمی در منتها الیه سمت چپ تکست باکس باز شود بطوریکه از بالا فرم و تکست باکس همسطح شوند.(چیزی شبیه تصویر ضمیمه)

    شاید با کد دیگری این کار انجام شود ولی من احساس کردم شاید با استفاده از کدهای بالا بشود اینکار رو انجام داد

    با تشکر

    Private Sub Text1_Click()
    Dim r As RECT
    GetWindowRect Text1.hwnd, r
    SetCursorPos (r.Left + r.Right) \ 2, (r.Top + r.Bottom) \ 2
    Form3.Move ScaleX(r.Left, vbPixels, vbTwips) - Form3.Width, ScaleY(r.Top, vbPixels, vbTwips)
    Form3.Show
    End Sub

  8. #8

    نقل قول: رویداد موس

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک

    Private Sub Text1_Click()
    Dim r As RECT
    GetWindowRect Text1.hwnd, r
    SetCursorPos (r.Left + r.Right) \ 2, (r.Top + r.Bottom) \ 2
    Form3.Move ScaleX(r.Left, vbPixels, vbTwips) - Form3.Width, ScaleY(r.Top, vbPixels, vbTwips)
    Form3.Show
    End Sub
    احسنت

  9. #9

    نقل قول: رویداد موس

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    در نمونه ضمیمه اگر در داخل تکست باکس کلیک کنی اشاره گر موس 100 پیکسل به سمت چپ حرکت میکنه . مثلاً اگر درنزدیکی خط جهت دار تکست باکس کلیک کنی اشاره گر بر روی کمند باتن1 قرار گرفته و باعث انجام رویداد Command1_MouseDown که نتیجه صدور یک پیغام است میشود .
    حال من میخواهم در هرجائی از تکست باکس کلیک کردم اشاره گر موس بر روی کمند باتن قرار بگیره و رویداد Command1_MouseDown را انجام بده
    باتشکر

    خب اگر هدف فشردن دکمه است اصلا نیازی به این کارها نیست
    شما میتونید خود رویداد Click دکمه رو فراخونی کنید مثلا اگر اسمش cmd1 باشه هر جای برنامه بنویسید cmd1_Click یا بنویسید
     cmd1_mouseDown ... 

    پارامترهاش رو هم به دلخواه بدید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  10. #10

    نقل قول: رویداد موس

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک

    Private Sub Text1_Click()
    Dim r As RECT
    GetWindowRect Text1.hwnd, r
    SetCursorPos (r.Left + r.Right) \ 2, (r.Top + r.Bottom) \ 2
    Form3.Move ScaleX(r.Left, vbPixels, vbTwips) - Form3.Width, ScaleY(r.Top, vbPixels, vbTwips)
    Form3.Show
    End Sub
    سلام
    من میخواهم این کد رو در محیط اکسس بکار ببرم ولی در اکسس خصوصیت ScaleX و Scaley وجود ندارد . خواستم خواهش کنم یکی از دوستان در مورد کد زیر توضیحی بفرماید که دقیقاً این کد چه کاربردی دارد


    ScaleX(r.Left, vbPixels, vbTwips)

    ScaleY(r.Top, vbPixels, vbTwips)


    و آیا امکان دارد این کد رو بنحو دیگری تبدیل کرد که نیاز به ScaleX و ScaleX نداشته باشد ؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله atf1379 : یک شنبه 18 آبان 1399 در 00:29 صبح

تاپیک های مشابه

  1. استخدام برنامه نویس PHP ، سیستمی و تحلیل گر ویروس و مهندس معکوس
    نوشته شده توسط hardworker110 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1395, 09:13 صبح
  2. ویروس شناختن کد جاوا توسط انتی ویروس
    نوشته شده توسط ghanbarloo در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 بهمن 1393, 11:40 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 13:55 عصر
  4. ویروس نویسی با ویژوال بیسیک ( در مورد ویروس من نظر بدید )
    نوشته شده توسط karshenasi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 32
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1387, 17:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •