نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال گروهی رکوردها به Word

  1. #1

    Question ارسال گروهی رکوردها به Word

    با سلام
    برای ساخت یک معرفی نامه ، یک قالب در Word ساخته ام. سپس پارامتر کد پرسنلی شخص را از ورودی می گیرد و نام و نام خانوادگی را از بانک پیدا می کند و طبق الگوریتم زیر گواهی برای شخص مورد نظر صادر می شود.
    اگر بخواهم به صورت گروهی این کار صورت گیرد. یعنی کاربر کد پرسنلی کارکنان را تک تک وارد نکند. بلکه با زدن یک دکمه خودش گواهی همه را صادر کند چه تغییری باید در الگوریتم زیر بدهم. حلقه چگونه باید ساخته شود؟

    object Name = "Name";  // bookmark 
    object family = "family"; // bookmark

    string maghsad_file = System.Windows.Forms.Application.StartupPath + "\\main_template.docx";
    if (File.Exists(maghsad_file))
    {
    object file = maghsad_file;
    object nullobj = System.Reflection.Missing.Value;

    Microsoft.Office.Interop.Word.Application wd;
    Microsoft.Office.Interop.Word.Document wdDoc;

    wd = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    wdDoc = new Microsoft.Office.Interop.Word.Document();

    wdDoc = wd.Documents.Open(ref file, ref nullobj, ref nullobj,
    ref nullobj, ref nullobj, ref nullobj, ref nullobj,
    ref nullobj, ref nullobj, ref nullobj, ref nullobj,
    ref nullobj, ref nullobj, ref nullobj, ref nullobj, ref nullobj);

    wdDoc.Bookmarks.get_Item(ref Name).Range.Text = name.Text;
    wdDoc.Bookmarks.get_Item(ref family).Range.Text = family_2.Text;

    wd.Visible = true;

    }



    با تشکر فراوان

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ارسال گروهی رکوردها به Word

    سلام
    دوست گرامی شما می خوای از word به عنوان یه ابزار گزارش گیری استفاده کنی.هر چند من نظر من روش مناسبی نیست این قالب طراحی شده در Word رو هم می تونی با ابزار های گزارش گیری مثل استیمول و فست ریپورت بسازی هم دردسر کمتری داره هم مدیریت چاپ گروهی عالی دارند.هر چند این کار رو هم میشه با word انجام داد(ولی با دردسر و وقت بیشتر) شما برای حالت گروهی باید به ازائ هر رکورد بک page به فایل Word اضافه کنی
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. بازکردن فایل word در برنامه MS Word بصورت مستقیم
    نوشته شده توسط maktab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1392, 20:04 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1392, 23:07 عصر
  3. سوال: کمک فوری ؟؟؟؟؟؟کپیheader/footer از یک فایل Word در فایل Word دیگر
    نوشته شده توسط navidkhalilian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 19:49 عصر
  4. حرفه ای: به دست آوردن Hnadle نرم افزار word در حال اجرا و انتقال مستقیم متن از پروژه C++‎ MFC به Word
    نوشته شده توسط sadraa2008 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 00:05 صبح
  5. مشکل در ویرایش فایلهای Word با کتابخانه Microsoft.Office.Interop.Word
    نوشته شده توسط Kia_MLS در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 12:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •