نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتچ کردن دیتابیس به سیستم از طریق کد نویسی

  1. #1

    اتچ کردن دیتابیس به سیستم از طریق کد نویسی

    سلام خدمت دوستان چگونه از طریق کد نویسی در وی بی دات نت همزمان با اجرای نرم افزار دیتابیس خود را به سیستم دیگران اتچ کنیم با تشکر

  2. #2

    نقل قول: اتچ کردن دیتابیس به سیستم از طریق کد نویسی

    با سلام خدمت دوست عزیز


    Imports System.Data.SqlClient


    Public Class Form1
    Dim con As New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=master;Integrated Security=True")
    Dim com As New SqlCommand
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    con.Open()
    com.Connection = con
    com.CommandTimeout = 200
    com.CommandText = "USE [master] EXEC master.dbo.sp_detach_db @dbname = N'نام دیتابیس'"
    com.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    End Sub


    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
    con.Open()
    com.Connection = con
    com.CommandTimeout = 200
    com.CommandText = "USE [master]CREATE DATABASE [TEST] ON ( FILENAME = N'مسیر فایل.mdf' ),( FILENAME = N'مسیر فایل.ldf' )FOR ATTACH"
    com.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    End Sub
    End Class

    آخرین ویرایش به وسیله hamidrezax1 : شنبه 10 اسفند 1398 در 13:12 عصر

  3. #3

    نقل قول: اتچ کردن دیتابیس به سیستم از طریق کد نویسی

    سلام
    دوست عزیز عالی بود
    اگه لطف کنین و کد مشاهده دیتابیس های موجود رو که بشه در لیست باکس یا گرید ویوویی نشون داد رو قرار بدین تا استفاده کنیم
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: اتچ کردن دیتابیس به سیستم از طریق کد نویسی

    سلام دوست عزیز
    برای نشان دادن دیتا بیس های مستر و یا دیتابیس هایی که خود شما درست کردید میتونید از یکی از کدهای زیر استفاده کنید


    exec sp_helpdb


    select * from master.sys.databases





    برای مثال



    com.CommandTimeout = 200
    com.CommandText = "exec sp_helpdb"
    ad.Fill(datat)
    Me.DataGridView1.DataSource = datat
    con.Close()






    و یادتون نره برای تعریف دیتاتیبل و دیتا آداپتور اقدام کنید


    Dim con As New SqlConnection("Data Source=کانکشن")
    Dim com As New SqlCommand
    Dim ad As New SqlDataAdapter(com)
    Dim datat As New DataTable




  5. #5

    نقل قول: اتچ کردن دیتابیس به سیستم از طریق کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    برای نشان دادن دیتا بیس های مستر و یا دیتابیس هایی که خود شما درست کردید میتونید از یکی از کدهای زیر استفاده کنید


    exec sp_helpdb


    select * from master.sys.databases





    برای مثال



    com.CommandTimeout = 200
    com.CommandText = "exec sp_helpdb"
    ad.Fill(datat)
    Me.DataGridView1.DataSource = datat
    con.Close()






    و یادتون نره برای تعریف دیتاتیبل و دیتا آداپتور اقدام کنید


    Dim con As New SqlConnection("Data Source=کانکشن")
    Dim com As New SqlCommand
    Dim ad As New SqlDataAdapter(com)
    Dim datat As New DataTable




    دوست عزیز hamidrezax1 دستت درد نکنه
    ممنون


    آقا شما که زحمت کشیدی و تا اینجا راهنمایی کردین
    یه زحمت بکشی و کد های مثال زیر رو بنویسی ممنون میشم ازت

    برای مثال : با اسم name که نوعش (50)varchar رو بررسی کنه که توی تیبل user از دیتا بیس به اسم appdata هست یا نه
    و در صورتی که موجود نباشه رو اضافه کنه و null بودن یا نبودنش رو ست کنه

    یا یه فایل script از دیتا رو بررسی کنه و تغییرات رو اعمال کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله aidin2345 : یک شنبه 10 فروردین 1399 در 15:37 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 26
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1393, 21:36 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 فروردین 1393, 23:22 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 23:37 عصر
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1391, 11:37 صبح
  5. ارتباط دیتابیس سیستم با دیتابیس سایت
    نوشته شده توسط araelectronic@ymail.com در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •