نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ثبت لاگ در وب سرویس dll

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    222

    ثبت لاگ در وب سرویس dll

    سلام
    من یک وب سرویس نوشته ام.
    میخواهم در مواقعی مثل خطاها و ... در یک فایل در سرور لاگ ثبت کنم. هر کار کردم به فایل text کنارش دسترسی نداشتم!
    با استفاده از TEventLogger هم در اپلیکیشن ویندوزی لاگ ثبت کرد، اما در وب سرویس نه!
    چطوری می تونم این مشکل را حل کنم؟


  2. #2

    نقل قول: ثبت لاگ در وب سرویس dll

    با سلام.
    لطفاً کدی که نوشتید رو برای بررسی قرار بدید. در ضمن برای ثبت لاگ ابزارهای خیلی خوبی وجود داره و توصیه بنده استفاده از ابزار CodeSite از شرکت Raize هست. همچنین کتابخانه های کد بازی هم برای دلفی در این خصوص وجود داره که قابلیتهای خوبی دارند مثل Logger Pro.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 01:27 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 اسفند 1389, 14:31 عصر
  3. گفتگو: راست نویس,چپ نویس و وسط نویس در textarea
    نوشته شده توسط djscsi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 19:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •