نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رشد بی رویه لاگ فایل دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    486

    Exclamation رشد بی رویه لاگ فایل دیتابیس

    سلام
    یک برنامه صنعتی داریم . برای دستگاهی که 24 ساعته مدام در حال کار است . بروزرسانی و دریافت اطلاعات از دیتابیس دائما در حال انجام است.
    موردی که امروز بعد از 4 ماه متوجه شدم : حجم فایل لاگ دیتابیس به 80 گیگ رسیده بود!!!!!!!!!
    سرعت اجرای کوئری ها به شدت پایین آمده بود . شیرینک حجم لاگ ها را کاهش نداد . با جستجویی که انجام دادم Recovery Model رو روی Simple تنظیم کردم و بعد شیرنک انجام دادم. حجم لاگها به 1 مگابایت کاهش پیدا کرد!!!
    اما چرا این اتفاق افتاده ؟ و چطور میتونم جلوش رو بگیرم؟
    آیا تنظیم Recovery Model روی Simple بعدا در بک آپ گیری از دیتابیس و بازگردانی آن مشکلی ایجاد نخواهد کرد؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    486

    نقل قول: رشد بی رویه لاگ فایل دیتابیس

    دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی نداره؟

  3. #3

    نقل قول: رشد بی رویه لاگ فایل دیتابیس

    سلام. در حالت full از تمامی رخدادهای دیتابیس لاگ گرفته میشه که در صورتیکه مدیریت نشه بدلیل ترتیبی بودن فرایند ثبت در لاگ فایل، مدام لاگ بزرگ میشه.
    اگه از HA استفاده نمیکنید میتونید از همین روشی که گفتین استفاده کنین (البته باید بعد از اینکه فرایند شرینک تمووم شد و دوباره روی Full گذاشتید؛ بک آپ فول تهیه کنید که LSN ها دوباره چیده بشن)

    راه حل بهتر گرفتن Transaction backup هستش . با این روش لاگ کوچیک باقی خواهد ماند

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    486

    نقل قول: رشد بی رویه لاگ فایل دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط behnet مشاهده تاپیک
    سلام. در حالت full از تمامی رخدادهای دیتابیس لاگ گرفته میشه که در صورتیکه مدیریت نشه بدلیل ترتیبی بودن فرایند ثبت در لاگ فایل، مدام لاگ بزرگ میشه.
    اگه از HA استفاده نمیکنید میتونید از همین روشی که گفتین استفاده کنین (البته باید بعد از اینکه فرایند شرینک تمووم شد و دوباره روی Full گذاشتید؛ بک آپ فول تهیه کنید که LSN ها دوباره چیده بشن)

    راه حل بهتر گرفتن Transaction backup هستش . با این روش لاگ کوچیک باقی خواهد ماند
    منظورتون این هست که job ای ایجاد بشه که به صورت دوره ای Transaction backup بگیره؟




تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1394, 15:15 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 13:01 عصر
  3. نحوه backup گیرای از دیتابیس رویه هاست و restore کردن رویه localhost
    نوشته شده توسط morteza_mokhtari در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 فروردین 1392, 22:30 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 15:36 عصر
  5. اشکال در اتصال فرم ساخته شده با ویژوال بیسیک با دیتابیس اکسس روی هاست ویندوز
    نوشته شده توسط siaxxx62 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 03:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •