نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از (javascript:void(0 برای تگ <a>

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Arrow استفاده از (javascript:void(0 برای تگ <a>

    سلام بر همه دوستان

    استفاده از این عبارت در یک تگ <a> دقیقا چه کاری انجام میده؟
    باعث اجرای اسکریپت میشه بدون اینکه تب جدیدی ایجاد کنه یا صفحه رفرش بده؟


    وقتی که یه تگ <a> تو صفحه به این شکل داریم چطور میتونیم ببینیم با کلیک روی این لینک چه اتفاقی میافته و چه توابعی صدا زده میشه چطور میشه؟

    کد HTML:
                   <a href="javascript:void(0)" id="mylink">                    <div id="btn1" class=" blue link center ">                        click here                    </div></a>


    ممنون از همگی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از (javascript:void(0 برای تگ <a>

    تگ a برای لینک هستش که از یک صفحه بری به صفحه دیگه
    حالا بعضی وقتا میخای وقتی رو تگ a کلیک شد یه تابع جاوااسکریپت اجرا بشه (یا حالا به هر دلیل دیگه ) و دیگه عملکرد اصلیش که انتقال به صفحه دیگست رو انجام نده
    توی href این رو میزاری که با کلیک بر روی لینک کاربر به صفحه دیگه منتقل نشه

    باعث اجرای اسکریپت میشه بدون اینکه تب جدیدی ایجاد کنه یا صفحه رفرش بده؟
    بله ... البته باعث اجرا اسکریپت نمیشه فقط از انتقال جلوگیری میکنه


    وقتی که یه تگ <a> تو صفحه به این شکل داریم چطور میتونیم ببینیم با کلیک روی این لینک چه اتفاقی میافته و چه توابعی صدا زده میشه چطور میشه؟
    آیدی لینک رو سرچ کن تو صفحه و یا فایل های js
    البته کنسول مرورگ ها هم همچین قابلیت هایی داره که میتونی سرچ کنی و یاد بگیری
    سرچ کن
    javascript code trace chrome

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کاربرد javascript:void(0) چیست
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1394, 05:58 صبح
  2. سوال: عملکرد javascript:void(0)
    نوشته شده توسط parnian~parnian در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 تیر 1393, 21:29 عصر
  3. سوال: ؟ایا در کامپایلر dev c از void استفاده میشه؟
    نوشته شده توسط motherboard در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1392, 18:33 عصر
  4. سوال: javascript:void(0) چیست؟
    نوشته شده توسط scarce در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 01:58 صبح
  5. سوال: منظور از javascript:void(0) چیست؟
    نوشته شده توسط scarce در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1387, 13:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •