نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار با لوکیشن و نقشه مبتدی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    کار با لوکیشن و نقشه مبتدی

    سلام
    بنده نقشه گوگل رو در سایتم بارگذاری کردم

    در این آدرس
    http://bazarefori.ir/ww2.html
    منتهی وقتی صفحه رو بازمیکنم نقشه بارگذاری نمیشه و پیام میده مالک این وب سایت شما هستید

    منم خب فیل شکن رو روشن کردم و همه مراحل رو رفتم ولی یه صفحش میپرسه نام کشور که تو کشورها اصلا ایران نیست و پستال کد رو میپرسه

    حالامن نمی دونم اگه کلا راه رو درست رفتم کشور و پستال رو چی بنویسم
    و اگرم کلا از بیخ اشتبا رفتم خب پس قصه کلا چی هست

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: کار با لوکیشن و نقشه مبتدی

    این نمونه کدی هست که گوگل خودش گذاشته تو سایتش به آدرس ( با ف.ی.ل.ت.ر شکن باید وارد شد ) : https://developers.google.com/maps/d...g-a-google-map

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <style>
    /* Set the size of the div element that contains the map */
    #map {
    height: 400px; /* The height is 400 pixels */
    width: 100%; /* The width is the width of the web page */
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <h3>My Google Maps Demo</h3>
    <!--The div element for the map -->
    <div id="map"></div>
    <script>
    // Initialize and add the map
    function initMap() {
    // The location of Uluru
    var uluru = {lat: -25.344, lng: 131.036};
    // The map, centered at Uluru
    var map = new google.maps.Map(
    document.getElementById('map'), {zoom: 4, center: uluru});
    // The marker, positioned at Uluru
    var marker = new google.maps.Marker({position: uluru, map: map});
    }
    </script>
    <!--Load the API from the specified URL
    * The async attribute allows the browser to render the page while the API loads
    * The key parameter will contain your own API key (which is not needed for this tutorial)
    * The callback parameter executes the initMap() function
    -->
    <script async defer
    src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=YOUR_API_KEY&callback=initMap">
    </script>
    </body>
    </html>

    در واقع از شما یه YOUR_API_KEY میخواد هااااا !!! شما تو صفحتون از این ساختار استفاده کردید ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •